BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE IN MARAMURES / ACTUALIZARE: UN TANAR SI-A PIERDUT VIATA INTR-UN TERIBIL ACCIDENT RUTIER (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulatie s-a produs in Maramures. Din pacate la nici 24 de ore de la producerea tragediei un tanar din Salistea de Sus a fost declarat decedat.

Din motive deocamdata incerte soferul unui autoturism a iesit de pe partea carosabila si s-a izbit violent de un stalp din beton pe care l-a rupt.

In urma impactului violent tanarul din Salistea de Sus a ramas incarcerat. Echipajele de interventie l-au scos din autoturism si l-au transportat la spital. Ulterior el a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Prietenii tanarului au postat astazi pe facebook un mesaj prin care cereau sprijin pentru ca Ionut avea nevoie de sange.

In aceasta seara din pacate Ionut a pierdut lupta si a decedat. Pe pagina de socializare a acestuia mesajele de condoleante curg fara incetare.

ACTUALIZARE – DISCUTIE SOCANTA CU BAIATUL DECEDAT INAINTE DE TRAGEDIE

Pe pagina de facebook un prieten al tanarului decedat a publicat o discutie cu acesta, dar si un mesaj cutremurator. Detaliile sunt de-a dreptul socante – conducea cu 120-130 km/ora prin fata unitatii de politie din Salistea de Sus:

„Lazi frate😣…aici în Spania, azi am aflat ca tu ai plecat de la noi😭😭….și ma doare sufletul pentru asat😭😭!!…ai fost un super băiat!…de ce frate…? Tot o sa ma intreb mereu!Nu o sa te uit niciodata…sambata parcă te-am văzut ultim data,alimentai nenorocita aia de mașină,erai cu zâmbetul pe buze ,parcă acum te vad!😣…de ce nu m ai ascultat? Cand mai adus de la trusou până în stație….cu 130…140…si cand m – am am oprit ti-am zis ca nu i bine ce faci Lazi😢😢😢😢de ce nu ai ascultat…,de Ce? Ai avut toată viața în fată…lazi…cand o sa ajung in țara o sa iti simt lipsa!!…insa o sa fi mereu în inima mea!! Ai fost un mare băiat! Ne vedem pe lumea cealaltă!

Atunci cand ingerii canta in cartierul meu frumos
Stiu ca o mama o sa planga, asa ca sepcile jos
Atunci cand sirenele canta in cartierul meu frumos
Stiu ca un tata o sa planga, asa ca sepcile jos” este mesajul unui prieten de-al tanarului decedat.

POATE TINERII CARE SE URCA LA VOLAN VOR INVATA CEVA DIN ACEASTA TRAGEDIE!

Actualizare – IPJ Maramureş

VITEZA UCIDE: Inca o viata curmata, in urma unui accident rutier. Un tanar de 18 ani, din Salistea de Sus, a decedat la cateva ore dupa ce masina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un stalp, din partea stânga a directiei de mers.

Tragedia s- a produs ieri dimineata, in jurul orei 06.30, pe raza orasului Salistea de Sus. Polițiștii au stabilit ca tanarul a pierdut controlul directiei de mers intr-o curba, pe fondul vitezei excesive. In urma impactului soferul a fost ranit grav si transportat la spital, iar aseara a decedat.

Inca doi pasageri de 17 ani au suferit leziuni corporale, dar acestia nu au necesitat internarea. In momentul accidentului cei trei nu utilizau centurile de siguranta. Tanarului care conducea i-au fost recoltate probe de sange si urmeaza sa se stabilieasca daca consumase alcool inainte de a urca la volan. Cercetarile continua.

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS 13 AUGUST: 31 cazuri noi în Maramureş, un deces. În ţară 1.454 cazuri noi, 53 de decese

Redactie

LA FRONTIERA DE NORD: Urmărire ca-n filme, focuri de avertisment, accident provocat la contrabandişti

Vasile Dale

Revoltă în ţară: Angajații a zeci de Case Județene de Pensii au ieșit la protest

Vasile Dale

20 mesaje

Legionnaire noiembrie 30, 2018 at 9:14 pm

Toată zona Maramureșului este plina de asemenea inconștienți. Își i-au câte un cazan de mașină și se cred zmei.. E bine ca nu a omorât un copil sau vreun pieton fără vina…

Raspunde
Pt. Șoferii Drogați decembrie 1, 2018 at 10:36 am

Mare dreptate ai. La ceea ce a făcut șoferul dorea să moară. Și e bine că nu a omorât și pe alții, total nevinovați. Să le fie rușine nesimțiților care-l apără pe mort! A primit ceea ce merita. Plin de fraieri în țara asta și de tineri drogați care se urcă la volan și fac accidente mortale.

Raspunde
Vișovan decembrie 1, 2018 at 1:55 pm

De data asta chiar că mortul e de vină! Așteptăm rezultatele analizelor dacă a consumat alcool și mai ales dacă era drogat (așa cum citesc mai sus). Oricum întreg la cap nu era. Trebuie verificat și doctorul care l-a trecut testul psihologic, asta dacă nu si-a cumpărat permisul de conducere! Mai puțin cu un nebun pe drumurile județului, asta e important!

Raspunde
Pentru Berbecul din Spania decembrie 1, 2018 at 2:01 pm

Pentru Berbecul din SPANIA, ăsta cu „Lazi dragă „: Berbecule, de ce nu l-ai dat la Poliție dacă știai că circulă că nebunul? Ai putea fi acuzat indirect și moral de moartea acestuia! Dacă anunțai Poliția, aceștia îl urmăreau și-i suspendau permisul, iar Lazi trăia astăzi. Dar tu ai preferat să taci și să-l acoperi pe „Lazi dragă „. Acum hai din Spania la înmormântare, Berbec ce ești!

Raspunde
Chis I. decembrie 3, 2018 at 1:09 am

IPJ Maramures (adica o autoritate a statului roman) spune clar care e cauza accidentului: VITEZA EXCESIVA! Astfel, ii rog pe cei care-l apara pe mort sa nu se faca de ras si sa taca din gura, prietenul lor era un CRETIN si un DEBIL MINTAL! Un om normal nu conduce cu 120-130 km/ora prin localitate, asta isi cauta moartea si nu stia cum sa se intalneasca mai repede cu ea! VITEZA + ALCOOL + DROGURI = MOARTE SIGURA!

Raspunde
iuga decembrie 3, 2018 at 11:20 pm

Trist, din păcate tot mai mulți tineri de 18-20 ani se droghează, rău a ajuns țara noastră. Vina o are familia, părinții care nu își știu educa pruncii, fac copii din greșeală, fără să gândească și apoi îi lasă în pace, abandonați practic. Rușine acestor părinți care nu știu cum să își educe specimenele pe care le nasc. Iar apoi și-i înmormântează.

Raspunde
1 2

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.