BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE IN MARAMURES / ACTUALIZARE: UN TANAR SI-A PIERDUT VIATA INTR-UN TERIBIL ACCIDENT RUTIER (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulatie s-a produs in Maramures. Din pacate la nici 24 de ore de la producerea tragediei un tanar din Salistea de Sus a fost declarat decedat.

Din motive deocamdata incerte soferul unui autoturism a iesit de pe partea carosabila si s-a izbit violent de un stalp din beton pe care l-a rupt.

In urma impactului violent tanarul din Salistea de Sus a ramas incarcerat. Echipajele de interventie l-au scos din autoturism si l-au transportat la spital. Ulterior el a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Prietenii tanarului au postat astazi pe facebook un mesaj prin care cereau sprijin pentru ca Ionut avea nevoie de sange.

In aceasta seara din pacate Ionut a pierdut lupta si a decedat. Pe pagina de socializare a acestuia mesajele de condoleante curg fara incetare.

ACTUALIZARE – DISCUTIE SOCANTA CU BAIATUL DECEDAT INAINTE DE TRAGEDIE

Pe pagina de facebook un prieten al tanarului decedat a publicat o discutie cu acesta, dar si un mesaj cutremurator. Detaliile sunt de-a dreptul socante – conducea cu 120-130 km/ora prin fata unitatii de politie din Salistea de Sus:

„Lazi frate😣…aici în Spania, azi am aflat ca tu ai plecat de la noi😭😭….și ma doare sufletul pentru asat😭😭!!…ai fost un super băiat!…de ce frate…? Tot o sa ma intreb mereu!Nu o sa te uit niciodata…sambata parcă te-am văzut ultim data,alimentai nenorocita aia de mașină,erai cu zâmbetul pe buze ,parcă acum te vad!😣…de ce nu m ai ascultat? Cand mai adus de la trusou până în stație….cu 130…140…si cand m – am am oprit ti-am zis ca nu i bine ce faci Lazi😢😢😢😢de ce nu ai ascultat…,de Ce? Ai avut toată viața în fată…lazi…cand o sa ajung in țara o sa iti simt lipsa!!…insa o sa fi mereu în inima mea!! Ai fost un mare băiat! Ne vedem pe lumea cealaltă!

Atunci cand ingerii canta in cartierul meu frumos
Stiu ca o mama o sa planga, asa ca sepcile jos
Atunci cand sirenele canta in cartierul meu frumos
Stiu ca un tata o sa planga, asa ca sepcile jos” este mesajul unui prieten de-al tanarului decedat.

POATE TINERII CARE SE URCA LA VOLAN VOR INVATA CEVA DIN ACEASTA TRAGEDIE!

Actualizare – IPJ Maramureş

VITEZA UCIDE: Inca o viata curmata, in urma unui accident rutier. Un tanar de 18 ani, din Salistea de Sus, a decedat la cateva ore dupa ce masina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un stalp, din partea stânga a directiei de mers.

Tragedia s- a produs ieri dimineata, in jurul orei 06.30, pe raza orasului Salistea de Sus. Polițiștii au stabilit ca tanarul a pierdut controlul directiei de mers intr-o curba, pe fondul vitezei excesive. In urma impactului soferul a fost ranit grav si transportat la spital, iar aseara a decedat.

Inca doi pasageri de 17 ani au suferit leziuni corporale, dar acestia nu au necesitat internarea. In momentul accidentului cei trei nu utilizau centurile de siguranta. Tanarului care conducea i-au fost recoltate probe de sange si urmeaza sa se stabilieasca daca consumase alcool inainte de a urca la volan. Cercetarile continua.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE SALVAMONT: Două persoane rătăcite în zona Moisei, recuperate de salvamontişti. Femeia e însărcinată

Redactie

Un maramureşean a fost condamnat pentru infracţiuni rutiere, alţi doi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat băuţi la volan

Redactie

FOTO&VIDEO. Un tânăr de 21 de ani din Maramureș a murit în timp ce executa lucrări împreună cu tatăl său la un șanț adânc de 3 metri. Pământul s-a surpat peste victimă

Vasile Dale

20 mesaje

ionut noiembrie 29, 2018 at 10:37 pm

VITEZA UCIDE! 3 aspecte sunt de discutat:
1. De unde a avut bani sa isi cumpere o masina de cateva mii de euro? Ca era foarte tanar….. Oare parintii i-au cumparat sicriul si l-au impins la moarte?
2. Oare se DROGA? Un om normal nu conduce cu 120-130 km/ora in localitate
3. Bine ca numai el a murit, putea sa mai omoare si pe altii nevinovati….. !!!
AVIZ ALTOR TINERI SI PARINTILOR ACESTORA CARE LE CUMPARA SICRIE COPIILOR LOR!

Raspunde
Vasile noiembrie 29, 2018 at 10:58 pm

Corect, Adi are dreptate. Daca mai erau 3-4 prieteni in masina mureau cu totii, ca niste sobolani. Nebunul mergea cu 130 km pe ora prin localitate, va dati seama pe cati mai putea ucide. Bine ca s-a terminat doar cu 1 singur mort, si-a cautat-o prin felul de a conduce.

Raspunde
Black noiembrie 30, 2018 at 11:25 am

Mai erau 2 baieti in masina care s-au ales doar cu 1 entorsa la picior, nas fracturat si 2 coaste fracturate.

Raspunde
Mgl noiembrie 29, 2018 at 11:19 pm

Tampiti si batuti in cap cum puteti posta astfel de comentarii aveti habar ce vorbiti acolo macar care dintre noi nu circula cu viteza sa ma invite la o cafea…asta stiti doar sa judecati…si apropo nu era singur in masina……comentati toti incultii fara cunostinta de cauza ….sa va ************* ca nu pot zice altfel

Raspunde
dan noiembrie 30, 2018 at 12:03 am

vorbeste frumos tarane, cei 2 care au comentat bine zic: Nu e bucurie ca a murit dementul de Lazaroi, dar e bucurie ca nu a mai omorat si pe altii, la cum conducea eram foarte aproape de o tragedie mult mai mare! dar tu nu intelegi ca esti un taran care apara dementii de pe sosele. sa iti fie rusine „mgl”.

Raspunde
NeXuS noiembrie 30, 2018 at 3:28 am

Ești bătut în cap? Ai idee ce prostii vorbești acolo ? Vorbești despre un copil care a plecat și a lăsat zeci de inimi frânte , viteza contează acum? Crezi că avea intenții rele ? Cum poți să vorbești aiurea despre subiectul ăsta?

Raspunde
dan decembrie 1, 2018 at 11:26 pm

DA, avea intentii foarte rele, intentii criminale! Numai un criminal merge cu 130 km/ora. Daca nu moare el, omoara pe altii, deci tot intentii criminale a avut. Bine ca nu a iesit o tragedie mai mare, putea fi urat de tot, cu 3-4 morti! Nu-l mai aparati pe mort, nu are rost.

Raspunde
Dd noiembrie 30, 2018 at 1:18 am

Mie nu mi se pare corect ca îl faceți dement. Nici măcar nu știți dc a condus cu viteza sau ce sa întâmplat. Ionuț Lazaroi a fost un baiat super de treaba. Foarte liniștit și foarte deagut. Era un prieten pe care ori cine și-ar fi dorit sa îl aibă. Nu ar fi trebuit sa moara. Da. E vina lui ca a condus cu viteza și de astea. Dar oare dc a făcut-o. Vati intrebat. Ionuț a trecut prin multe. A fost un tânăr fosrte bun. Și foarte puternic. A acut multe greutăți pe spate. Dar a rezista. Nu Ar trebui sa îl criticati. Poate uni se bucura ca a plecat dintre noi. Dar cei mai mulți dintre noi nu. Uni nu l-au cunoscut. Dar îl judeca. Și îmi pare rau ca nu au avut șansa sa îl cunoască. Dumnezeu sa îl odihneasca in pace

Raspunde
CA noiembrie 30, 2018 at 3:40 am

Ba sobolanilor care e problema vostra de unde a avut el bani de masina Sau ca se droga! voi sunteti niste ratati drogati lasati comentari asa sa va bagati in seama ca musc in rahat ‍♀️ si voua vi se pote intampla aceias chesti si sa circulati Cu 40 km ora …. asa a fost sa fie cel de sus La chemat in gradina lui prea repede

Raspunde
Grigore noiembrie 30, 2018 at 10:38 am

Păcat că unele persoane inconștiente comentează în favoarea mortului. Probabil că și ei sunt la fel: nu gândesc nici măcar cât o găină! Să circuli cu 130 km/oră prin localitate și să fi și aprobat de prieteni asta înseamnă că avem tot mai mulți drogați pe drumurile publice. Și eu sunt de părere că e dar de la Dumnezeu că nu a mai omorât și pe alții. Era la un pas de o tragedie mult mai mare. Dacă mortul vroia să trăiască nu conducea ca un nebun. Punct.

Raspunde
Black noiembrie 30, 2018 at 11:26 am

Mai erau 2 baieti in masina care s-au ales doar cu 1 entorsa la picior, nas fracturat si 2 coaste fracturate.

Raspunde
Vld noiembrie 30, 2018 at 1:21 pm

XX imbecili ce sunteti ! Nu comentați ce nu stiti in XXX de idioti , toti sariti repede ca o consumat droguri si din alea si ca si-o facut-o cu mana lui , asa o fost sa fie si asta se poate intampla la orice om deci nu comentați fara ca sa stiti ce sa intamplat …!

Raspunde
Andrei noiembrie 30, 2018 at 4:31 pm

Cati ani avea Ionut ?

Raspunde
Timiș noiembrie 30, 2018 at 5:33 pm

Pentru „VLD”
Să îți fie rușine mucosule pt.cum vorbești. Aperi un drogat care la 6 dimineața conducea cu 130 km/h în localitate, probabil era și sub influența alcoolului. La 18 ani, cu permisul de câteva luni și cu o Mazda primită cadou de la familie = drumul spre MOARTE! Familia și toți prietenii care l-au lăsat să facă salit prin Săliște sunt la fel de vinovați. Multă lume știa despre cursele nebunești ale copilului de 18 ani! Dar nimeni nu a făcut nimic. Iar acum apar cu lacrimi de crocodil și fac pe suparații. Mortul putea fi oprit înainte de tragedie, acum sar să îl apere….. of of Săliștenii ăștia….. cum nu gândesc!

Raspunde
1 2

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.