EvenimentNational

LANGA ISU: Un tânăr a murit după ce a intrat în plin cu mașina într-un stâlp al pasarelei, APOI S-A PRABUSIT IN GOL (FOTO)

În urmă cu puțin timp a avut loc un grav accident de circulație pe pasarela de lângă ISU Bistrița. Un autoturism a lovit cu putere un stâlp al pasarelei. Șoferul a fost găsit mort de către pompieri.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, lângă ISU. Din primele informații rezultă faptul că un autoturism a izbit cu putere un stâlp de susținere al pasarelei, de pe strada Industriei.

Pompierii ajunși la fața locului au găsit șoferul mort, cu leziuni incompatibile cu viața.



Circulația pe pasarelă, dar și pe strada Industriei este blocată.

UPDATE:

În urma impactului deosebit de violent, șoferul a fost aruncat în afara autoturismului, fiind găsit de pompieri la doi metri de mașină, pe carosabil. Tânărul are în jur de 26 de ani, era căsătorit  și lucra ca inginer șef la un service auto.

Se pare că nu este exclusă sinuciderea.

UPDATE 2:

Surse Bistrițeanul.ro spun că tânărul șofer avea probleme în căsnicie. Mai mult, astăzi s-ar fi pronunțat divorțul. Acesta s-ar fi căsătorit în urmă cu doar un an și jumătate, în luna mai a anului 2017. La fața locului nu ar fi urme de frânare, semn că șoferul nu a avut intenția nicio clipă să evite impactul.

Sursa text si foto – Bistriteanul.ro.

Te-ar putea interesa si

MISIUNE DE SALVARE: Cioban atacat de urs în zona Igniș. De fapt a mințit! El căzuse din cauza alcoolului

Vasile Dale

Un băiat de 16 ani a furat mașina tatălui și a plecat cu prietenii, drogat, într-o cursă nebună, cu 180 km/h, pe străzile din Satu Mare. A filmat totul, până a făcut accident

Vasile Dale

FOTO: Un băimărean beat a făcut accident la Cluj-Napoca

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult