Recomandate

INCIDENT ÎN TRAFIC / ACTUALIZARE: Unei şoferiţe i s-a făcut rău la volan în Baia Mare. Ce spun poliţiştii (VIDEO)

Incident cu puţin timp în urmă în sensul giratoriu din zona magazinului Maramureşul. Unei femei aflată la volanul unei maşini i s-a făcut rău. Maşina s-a oprit la intersecţia bd. Unirii cu str. Progresului, blocând traficul.

Participanţii la trafic au sesizat imediat ce s-a întâmplat. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de prim ajutor. Femeia a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.



Actualizare – IPJ maramureş

În aceasta dimineata, la ora 07.35, la intersectia bulevardului Unirii cu strada Progresului, din Baia Mare, s-a produs un accident de circulatie soldat cu ranirea unui pieton. Un baimarean de 44 de ani, a fost surprins si accidentat in timp ce traversa strada neregulamentar, prin loc nepermis. Totodata, politistii au constatat ca acesta se afla in stare de ebrietate. Soferiţa de 38 de ani a fost testata cu aparatul etilotest si nu se afla sub influenta alcoolului. Se continua cercetarile.

 

 

Te-ar putea interesa si

VIDEO – FUG DIN CALEA RĂZBOIULUI: 1 mort și 3 ucraineni duși la spital după ce s-au rătăcit în Munţii Maramureşului unde zăpada măsoarp deja 70 cm (actualizare)

Redactie

VIDEO: Impact violent între două mașini în Sat Șugatag. Șoferii încearcă să ajungă la răniți – actualizare

Vasile Dale

DECIZIA INSTANȚEI: Faptele de care era acuzat primarul CHERECHEȘ S-AU PRESCRIS! Tribunalul a încheiat procesul penal în care era inculpat pentru luare de mită și alte infracțiuni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult