EvenimentNational

Accident de circulaţie la Jibou. Un maramureşean a fost grav rănit

Vineri seara, în timp ce se afla în orașul Jibou, un maramureșean în vârstă de 44 de ani a trecut drumul pe loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism condus de un jibouan. Victima a ajuns la spital cu răni grave.

Accident de circulație pe Drumul Național 1H, pe raza orașului Jibou. Vineri seara, în jurul orei 18,20, un autoturism condus de un jibouan în vârstă de 47 de ani a acroşat un pieton, care voia să trecea drumul din zona barierei pe un loc nepermis.

“Un bărbat de 44 de ani a fost victima unui accident de circulaţie care a avut loc vineri, 7 decembrie a.c., la ora 18.20, în Orașul Jibou. La data menționată, un jibouan de 47 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1H, în Orașul Jiboua acroșat un bărbat de 44 de ani, din județul Maramureș, care se afla în traversarea părții carosabile prin loc nepermis”, a precizat Mara Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţii.

În urma impactului, victima a fost rănită grav şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale și investigații.

Conducătorul auto au fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Cu toate acestea, şi jibouanul ar putea avea probleme cu legea.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă. (Sursa: Sportulsalajean.ro)

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: O gospodărie de pe Valea Isorii din Vișeu de Jos arde ca o torță. Drumul este impracticabil

Vasile Dale

VIZITĂ ÎN MARAMUREŞ: Programul premierului Florin Cîţu

Redactie

Surse: Primarul Cătălin Cherecheș va fi audiat în dosarul socrilor (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.