EvenimentNational

ACCIDENT IN PASUL MESTEACAN: UN MARAMURESEAN DE 86 ANI S-A RASTURNAT CU MASINA (FOTO)

Un accident rutier a avut loc vineri, pe DN1C, la intrarea in judetul Salaj, in Pasul Mesteacan. In evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al carui sofer a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de transport la spital.

Accidentul a avut loc putin dupa ora 14, pe DN1C, la coborarea Pasului Mesteacan. Conform primelor cercetari, un sofer in varsta de 86 de ani din judetul Maramures, intr-o curba deosebit de periculoasa, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit soseaua si s-a rasturnat. Barbatul care se afla singur in autoturism a scapat, ca prin minune, cu rani usoare.

In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat de urgenta paramedicii SMURD dar si o autospeciala de descarcerare a pompierilor din Ileanda. Salvatorii l-au gasit la fata locului doar pe conducatorul auto, care a refuzat transportul la spital.

Politistii de la rutiera continua cercetarile in acest caz.

credit foto – Daniel Naghi

Te-ar putea interesa si

POLIŢIŞTII RUTIERI BĂIMĂRENI LA PÂNDĂ: Sancţiuni de peste 16.000 de lei şi patru permise reţinute într-o singură zi

Vasile Dale

FOTO: Declarații șocante: ”Furturile din Maramureș nu au fost urmate de condamnări nici până astăzi” spune ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor despre pădurile defrișate

Vasile Dale

INFO TRAFIC: Condiţii de ceaţă în Maramureş. Ninsoare în pasul Prislop (galerie foto)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.