BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

TREI VICTIME: MARAMURESEAN IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT GRAV IN CLUJ (VIDEO LIVE CAMERA BORD)

Un impact violent între doua mașini a avut loc luni seara într-o intersecție din Cluj.

Accidentul s-a produs pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca, iar din imaginile înregistrate de o cameră video aflată la bordul unei mașini se observă cum un șofer care conducea un Audi înmatriculat în județul Maramureș a ieșit de pe un drum secundar, moment în care a fost lovit în plin de un alt autoturism. Una dintre mașini a fost proiectată în peretele unui imobil de pe marginea drumului.

Din primele informații, în urma impactului au fost rănite trei persoane, dintre care două posibil ușor și una posibil grav.

La locul evenimentului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor de la ISU Cluj, un echipaj medical de ambulanță și poliția, care a demarat cercetările în acest caz.

Circulația autovehiculelor în zonă a fost blocată pâna la terminarea cercetărilor de către polițiști. (Sursa informatiilor: www.GherlaInfo.ro)

Te-ar putea interesa si

FOTO – Numire dubioase la șefia Secției de Poliție rurală Sarasău. Persoana numită, suspectă a fi în relații cu contrabandiștii de țigări

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Interlopul Șoarecu urmărit în trafic cu focuri de armă în Baia Mare. Poliția și mascații au găsit 3 pistoale în mașina atacatorului, dar suspectul a fost lăsat liber (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ANUNŢ DE PARTICIPARE: în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă pentru domeniile: cultură, tineret, sport

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.