BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

INVITAT ÎN LOCALITATEA NATALĂ: Rapsodul Grigore Leșe a refuzat să cânte pentru lăpușeni. „Poa’ sa vina si Christos! Eu am pus o conditie! Punct!” (VIDEO)

Un episod mai mult decât rușinos l-a avut ca protagonist pe rapsodul Grigore Leșe, invitat în urmă cu câteva zile la Târgu Lăpuș, localitatea lui natală, pentru a susține un spectacol cu ocazia comemorării eroilor martiri care au un monument ridicat în oraș.

Pentru că o femeie a intrat în sala de spectacol imediat după ce Leșe și-a început recitalul, a refuzat să mai cânte.

Apoi a făcut un adevărat circ în fața spectatorilor care l-au rugat să cânte în continuare, refuzând cu obstinență să le asculte rugămințile.

Evenimentul, organizat de Primăria Târgu Lăpuș, a avut loc pe data de 5 decembrie, cu ocazia comemorării eroilor căzuți la datorie în anul 1918.

Oamenii care au asistat la concert au fost scandalizați de modul în care artistul i-a tratat de pe scenă. Deși au înțeles supărarea lui Leșe, localnicii din Târgul Lăpuș au considerat că artistul se răzbună inutil pe cei care l-au așteptat cu inima deschisă la ei în oraș.

„Nu, domnule, facem altceva. Luați o pauză, mă duc eu să mănânc… așa. Și-acuma hotărăsc eu când dau concertul, nu când vreți dumneavoastră”.

„Puteți să înjurați și să scrieți unde vreți. Nu mă interesează, eu am spus ceva. Poa’ să vină mama, poa’ să vină Cristos. Eu am pus o condiție”, a fost concluzia lui Grigore Leșe, după ce a fost rugat să dea uitării episodul nefericit și să continue reprezentația.

Atitudinea lui Grigore Leșe este una mai mult decât rușinoasă. Pe 1 Decembrie acesta a cântat în Clubul Fratelli, un local de fițe din București, iar condițiile de acolo nu erau nici pe departe la fel cu cele de la Târgu Lăpuș, conform Emaramureş.ro.

Atitudinea lui Leșe este greu de înțeles în condițiile în care nu este la primul derapaj de acest gen.

Un episod petrecut în urmă cu trei ani la Toronto a fost asemănător cu cel petrecut la Târgu Lăpuș. Leșe a susținut un concert într-o biserică pentru românii de peste Ocean. După ce a întârziat nepermis de mult la propriul concert, acesta a refuzat să cânte din cauză că un copil a plâns în timp ce el se desfășura pe scenă. (Sursa info Emaramureş.ro).

CITESTE SI:

CITESTE AICI CUM SE APARA GRIGORE LESE DUPA CRIZA DE NERVI DE LA TARGU LAPUS (VIDEO)

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / EXCLUSIV PERCHEZIȚII: Unul dintre cei vizați ar fi suspectat că ar fi incendiat mașinile unui polițist de la Arme, Explozivi și Subtanțe Toxice. Se caută arme

Vasile Dale

FOTO: Maramureșenii i-au cucerit pe americani cu portul, folclorul și meșteșugurile tradiționale în cadrul Romanian Weekend at the Wharf

Redactie

Deputat Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Primarul din Vișeu de Sus, Vasile Coman a revenit ACASĂ!”

Redactie

8 mesaje

Andrei decembrie 11, 2018 at 1:54 am

Cat tupeu pe un securist ciripitor … Dar cica „ei sunt valorile”. Din gasca cu Tudor Gheorghe and company.

Iti vine sa vomiti…

Raspunde
Eugen decembrie 11, 2018 at 5:44 am

Un idiot .
Se da in spectacol !
Scena de prost gust !
Cum adica…” se trage de şireturi cu oricine ” ?
O fi vreun Supraom ?!
Cum de-si permite sa jigneacă spectatoriii ?
….cu atit mai mult cu cit nu-i la prima abatere !?

Raspunde
GABY decembrie 11, 2018 at 3:19 pm

Nu mai mergeți la spectacolele idiotului și mai vedem atunci daca face pe grozavul….

Raspunde
Mihai S decembrie 11, 2018 at 4:52 pm

Foarte bine a facut. Omul a fost sincer, a pus o conditie si aia nu s-a respectat. Cine-l critica? Oameni care nu stiu a scrie corect romaneste, care nu-i stiu ce-i aia o doina. Valorile trebuie respectate, nu luate la misto de toti neavenitii.

Raspunde
Walter von Grappendorf decembrie 11, 2018 at 5:19 pm

Grigore Lese promoveaza traditiile populareArtistul popular Grigore Lese a fost casatorit o singura data, cu Maria Voichita, o cantareata de muzica populara care i-a daruit un baiat, Ciprian. Familia lui Lese a dus-o greu pe vremea cand Grigore era student la Conservator, la Cluj-Napoca. „In 1991, am zis: „Eu plec la Conservator!”. Am fost admis student la zi, asa ca am lasat apartamentul si familia in Targu-Lapus si am venit la Cluj. Am stat in caminul studentesc, intr-o camera cu inca sapte studenti, care-mi puteau fi copii, eu avand 37 de ani”, a dezvaluit Lese intr-un interviu pentru Formula AS.

Raspunde
Alex decembrie 11, 2018 at 6:36 pm

Nu vreau sa fiu ipocrit dar daca la atatea evenimente sa intamplat ca de fiecare data sa se opreasca din anumite motive neantemeiate inseamna ca chiar nu are repertoriu s au omul e nebun scz .

Raspunde
Sabin veganu' decembrie 11, 2018 at 7:09 pm

Un moment urat ptr cineva care se crede artist. Data viitoare, organizatorii sa il invite pe badea Pițiş. Acesta este adevaratul interpret al cantecului vechi. Nu spun nimic mai mult despre Lese, insa modestia si interpretarea sa lasa loc de dorit.

Raspunde
Andy decembrie 12, 2018 at 11:17 am

Gunoi ordinar…trebe umilit public…promit ca ,cu orima ocazie…merg la concertul lui si il umilesc asa cum face el cu toata lumea!!securist imbaxit!!cine se crede?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.