BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

PRIMIM DE LA CITITORI: Uitați cum își face serviciul „marele polițist Roby” de la Viseu de Sus (VIDEO – ACTUALIZARE)

Un cititor din Viseu de Sus a publicat mai multe fotografii si imagini video filmate astazi pe drumul national 18, pe raza orasului Viseu de Sus.

Acolo un politist de la Politia Rutiera din oras efectua control in trafic, avand semnalele luminoase pornite.

Cea mai mare nemultumire a unui conducator auto care fusese oprit a fost aceea ca locul in care erau opriti soferii nu era unul tocmai indicat: curba si linia continua. Practic politistul ii obliga pe ceilalti participanti la trafic sa incalce legea, sustine maramureseanul.

„Uitati cum isi face serviciul <marele politist> Roby” a fost fraza cu care maramureseanul si a inceput postarea. „Nici o problema si dumneavoastra m-ati oprit pe linie continua si cum demonstrati toate lucrurile astea. Nu e prima data cand ma avertizati si cand imi dati asa amenda” i-a spus barbatul polistului. „Nu intrati pe carosabil. Ramaneti la masina si revin la dumneavoastra!” a spus politistul. „Nu semnez pentru ca o sa il contest in instanta” a spus soferul.

ACTUALIZARE – CE SPUN REPREZENTANTII SINDICATULUI DECUS MARAMURES

„Referitor la aceste imagini si la modul de actiune al politistului nu vad unde e greseala dearece masina politiei are semnalele luminoase pornite si este scoasa inafara partii carosabile. Daca in acel loc s-a savarsit o contraventie trebuia sa mearga inca vreo 3 kilometri ca politistul sa o aplice?

Doar la noi in Romania ne legam de portul caschetei desi legea prevede că atunci cand timpul necesar pentru a intervenii este foarte scurt nu e obligatorie, mai mult decat atat doar la noi in Romania participantii la trafic isi permit sa fuga cu telefonul dupa politist incalcand astfel alte reguli de circulatie.

Din punctul nostru de vedere politistul a procedat corect si a respectat prevederile legale in vigoare” a spus Ioan Tomoiaga, Presedinte SNPR Decus Maramures.

INTREG DIALOGUL INTRE SOFER SI POLITIST IN MATERIALUL VIDEO

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: O femeie care împingea o roabă a fost acroşată de un TIR la Târgu Lăpuş – ACTUALIZARE

Redactie

Cristian China-Birta lansează prima carte de marketing din România care prezintă întreaga strategie din spatele colaborărilor cu influenceri

Vasile Dale

AJUTĂ: Donează pentru David, un copil din Baia Mare cu o tumoare pe creier

Redactie

2 mesaje

Eo decembrie 12, 2018 at 10:54 am

Care-i ştirea bossule?

Raspunde
efreqfe decembrie 13, 2018 at 12:20 pm

Politist incompetent la Viseu 😀

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.