BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

CITESTE AICI CUM SE APARA GRIGORE LESE DUPA CRIZA DE NERVI DE LA TARGU LAPUS (VIDEO)

Grigore Leşe a oprit un concert în localitatea lui natală, Târgu Lăpuş (județul Maramureș), și a refuzat să mai cânte. Artistul s-a enervat după ce o femeie a intrat în sală după începerea concertului. Cu privire la ceea ce s-a întâmplat, artistul declară următoarele:

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, legate de participarea mea la concertul “Un secol de dor” de la Târgu Lăpuş, fac următoarele precizări: „Regret faptul că atitudinea mea a fost interpretată greşit.

Contextul în care m-am exprimat a fost unul care mă face să readuc în atenţie o problematică tot mai prezentă în sălile de concert de  la noi. 

Este vorba despre conduita pe care trebuie să ne-o asumăm în egală măsură, artişti şi public, atunci când construim un act cultural. De la punctualitate, până la vestimentaţie şi terminând cu folosirea telefoanelor mobile în timpul unui spectacol. Toate acestea sunt lucruri pe care trebuie să le avem în vedere cu toţii. Atât noi, cei din scenă, cât şi publicul.

Îmi cer scuze pentru cei care se aflau acolo şi au respectat toate cele de mai sus şi îi rog să pună cuvintele mele pe seama unui moment de oboseală, dar şi pe încărcătura emoţională pe care o presupune pregătirea mea pentru fiecare concert pe care-l susţin,  indiferent de locul unde se întâmplă acesta.

Sper din toată inima ca acest episod să însemne o mai atentă aplecare a organizatorilor şi a noastră, a tuturor, asupra a ceea ce înseamnă respectul faţă de un act cultural în desfăşurare”, a explicat rapsodul.

CITESTE SI:

INVITAT ÎN LOCALITATEA NATALĂ: Rapsodul Grigore Leșe a refuzat să cânte pentru lăpușeni. „Poa’ sa vina si Christos! Eu am pus o conditie! Punct!” (VIDEO)

Te-ar putea interesa si

IMAGINI REVOLTATOARE IN BAIA MARE: Un cal este lovit fara mila si pus să tragă un stâlp din beton (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

SCANDAL LA BORSA: UN POLITIST IMBRACAT IN UNIFORMA SI-A BATUT NEVASTA PANA A BAGAT-O IN SPITAL

Vasile Dale

EXCLUSIV: Focare COVID-19 în liga a II-a. FOTBAL COMUNA RECEA NU ARE jucători depistați pozitiv (OFICIAL)

Redactie

4 mesaje

...mihai decembrie 12, 2018 at 10:30 am

Act de cultura?…adica el ne baga cultura in cap si noi nu vrem?
Aici a fost invitat fiind si locul lui de bastina, dar sa interpreteze fara bani…. probabil,…de aici si criza de nervi,……ia sa fi fost spectacol platit,i-si mai permitea?
RUSINE!!!

Raspunde
Vasile cel Mare decembrie 13, 2018 at 12:55 am

Omul are dreptate. Până când, țărani sau domni, cum or fi ei, să intre în sală când îi taie capul, să se plimbe, să mai și vorbească la telefon sau să vorbească între ei. Acești indivizi confunda sala de spectacol cu piața sau aprozarul… Cineva trebuia să tragă un semnal de alarmă. Desigur, că nu a făcut-o în modul cel mai elegant, dar…este un creator, un artist, și trebuie respectat. La spectacolele lui Tudor Gheorghe, spre exemplu, nu mișcă musca…și el este forte deranjat de asemenea ieșiri ale spectatorilor. Nimeni nu se gândește, doar judecați artistul, că acolo pe scenă este un act artistic, că acel artist este singur în fața unei mulțimi, trebuie să se concentreze, să nu dea rateuri…Bravo Grigore Leșe, arde-i până se disciplinează !!!

Raspunde
Gicu decembrie 13, 2018 at 3:03 pm

Rușine Grigore Lase…rușine !!!

Raspunde
Sever decembrie 20, 2018 at 11:41 pm

Rusine, din partea unui iubitor al ceea ce inseamna Grigore Lese.
Nu mai reprezinta interes pentru mine din acest moment.
Mi-e rusine de el. Iata ca omul se mai si schimba, sau poate am fost mintit de blandetea si intelepciunea de care a dat dovada in ultimii ani !

Daca ma duc la un concert ,, cu fite ,, si ies la toaleta ori sa raspund la un apel telefonic important, inseamna ca voi fi catalogat intr-un mod eronat …
Atunci ce mai poti sa spui despre parlamentarii sau guvernantii nesimtiti si analfabeti?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult