Eveniment

INFO TRAFIC: STRAT DE ZAPADA PE DN18 IN PASUL PRISLOP. VA NINGE IN ORELE URMATOARE

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost temporar noros. Vantul a suflat slab la moderat. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 0 grade la Ocna Sugatag si 4 grade in Baia Mare.

Strat de zapada este prezent in zona de munte si pe arii restranse in rest. La Vf. Iezer masura 13 cm.

La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -5 grade la Borsa si Cavnic,  -4 grade la Sighetu Marmatiei, Ocna Sugatag, Petrova, -3 grade in Baia Sprie si Targu Lapus si 0 grade la Baia Mare.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale din judet se prezinta astfel: DN 1C si E58 uscat; DN 18 umed în Baia Sprie si Pasul Gutai; DN 19 partial umed; DN 18 partial umed la Petrova; DN 18 si DN 17C partial umed; DN 18 la Borsa, umed intre km 140 si km 156; DN 18B uscat. In Pasul Prislop, pe DN 18 intre km 156 si km 180 se gaseste depus pe partea carosabila un strat de zapada framantata, cu grosimea de pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale din judet au actionat cu opt utilaje si au imprastiat 48 tone sare. Cerul este acoperit, iar vizibilitatea in trafic este buna.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -3 grade Celsius la Borsa, Petrova, Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei si Cavnic, -2 grade la Viseu de Sus, -1 grad la Targu Lapus, 1 grad in Baia Mare.

Vremea ramane si astazi inchisa. Temporar va ninge. Local cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp, izolat 20…25 l/mp si se va depune strat nou de zapada. In cursul noptii precipitatiile vor fi si sub forma de ploaie si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari indeosebi la munte, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 2 grade, iar cele minime intre -2 si 0 grade. Izolat se va semnala ceata.

VESTI DE LA METEOROLOGI – INFORMARE DE NINSORI, PLOI SI POLEI PENTRU MARAMURES

Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ninsori, lapoviță, ploi și polei. Aceasta va fi valabilă în intervalul 15 decembrie, ora 00.00 – 16 decembrie, ora 18.00.

În cursul zilei de sâmbătă 15 decembrie va ninge. Începând din cursul nopţii de sâmbătă spre duminică (15/16 decembrie) vor fi precipitații mixte și se va forma polei. Local, precipitațiile vor fi importante cantitativ.

Te-ar putea interesa si

FOTO – INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ: Beat și cu 161 km/oră pe bd București din Baia Mare. Șoferul din Cernești a fugit de echipajul poliției. El a fost arestat

Vasile Dale

WEEKEND: Pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii

Redactie

EXCLUSIV: LUCRURILE AU SCĂPAT DE SUB CONTROL – Un elev de la CN Gheorghe Șincai și-a arătat organele genitale în fața clasei. Măsuri dure în toate școlile din Maramureș (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.