Maramuresul Istoric

NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR: Borşeni depistaţi în trafic la Săcel având asupra lor o armă de vânătoare neînregistrată

La miezul nopţii poliţiştii au depistat în trafic doi bărbaţi care aveau asupra lor o armă, deţinută ilegal. Întrucât unul dintre ei a încercat să fugă, poliţiştii au folosit armamentul din dotare. Aceştia sunt cercetaţi acum în cadrul dosarului penal întocmit pe numele lor.

În jurul orei 23.50, un echipaj de poliţie care efectua serviciul de patrulare pe DN17C, au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe raza comunei Săcel.

În timp ce verificau documentele conducătorului auto, poliţiştii au observat că un bărbat care se afla în autoturism pe bancheta din spate i-a înmânat o armă de vânătoare cu lunetă pasagerului de pe locul din dreapta faţă, care a ieşit din maşină cu intenţia de a fugi. Nu a reuşit să scape întrucât, după ce au efectuat somaţiile legale şi au executat două focuri de armă în plan vertical, poliţiştii l-au prins şi imobilizat.

Arma şi muniţia aferentă au fost ridicate de poliţişti în vederea expertizării. Din primele verificări efectuate poliţiştii au constatat că cei doi bărbaţi, ambii din Borşa, nu sunt deţinători legali de arme, iar arma de vânătoare nu era înregistrată.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa

CONTROALE ÎN TRENURI: Dosare penale pentru contrabandiştii prinşi în trenul Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Prima ninsoare din acest an la Borşa

Redactie

Gata, vine pacea! Generalul turnător, artistul Gheorghe Turda știe când se va sfârși războiul!

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult