Important

IN PRAGUL CRACIUNULUI: MISIUNI DE SUFLET ORGANIZATE DE POLIŢIŞTI (GALERIE FOTO)

Poliţiştii maramureşeni păstrează tradiţia sărbătorilor de iarnă, însă pe lângă colinde şi brad împodobit îşi iau în serios în fiecare an şi rolul de ajutoare ale lui Moş Crăciun. În spirit creştin, cu cele mai bune gânduri, cu mari emoţii şi cu bucurie sinceră, poliţiştii au ajuns şi în acest an la mai multe familii cu nevoi.

Pentru că Moş Crăciun trebuie să ajungă la toţi copiii, poliţiştii din Seini au avut grijă ca trei familii cu mulţi copii să primească cadourile pregătite de Moş special pentru ei. Şi pentru ca bucuria sărbătorilor să fie împărtăşită şi de cei mai în vârstă, poliţiştii nu i-au uitat nici pe doi bătrâni cu probleme de sănătate, care locuiesc singuri.

Emoţii, zîmbete şi sclipiri în priviri au fost „înregistrate” şi pe raza comunei Giuleşti. Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie al comunei Giuleşti s-au îngrijit să ajungă cu daruri la mai multe familii cu nevoi.

Nici poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa nu au lăsat să treacă această perioadă fără îndeplinirea unei misiuni de suflet. Îmbrăcămintea, încălţămintea, jucăriile, rechizitele, dulciurile şi fructele cumpărate de aceştia au ajuns la o mamă din comună care îşi creşte singură copiii.

Cadourile oferite au fost un prilej de bucurie sinceră, o surpriză primită cu drag de cei vizitaţi, iar pentru poliţişti una dintre cele mai emoţionante misiuni.

Cu prilejul Sfintei Sărbători a Naşterii Mântuitorului dorim să vă bucuraţi de linişte, siguranţă, armonie şi înţelegere! Crăciun fericit!

Te-ar putea interesa si

AVERTIZARE HIDRO: Noi coduri galben şi portocaliu de inundaţii în Maramureş (VIDEO)

Vasile Dale

SEINI: Afacerea care le aduce bani frumoşi unor elevi în vacanţa de vară. Vor să dubleze profitul de anul trecut

Redactie

ÎNCĂ O LOCALITATE: Carantină zonală la Seini, din 10 februarie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.