ImportantMaramuresul Istoric

MOS CRACIUN A PURTAT HAINE DE LA POLITIE. SINDICALISTII SNPR DECUS MARAMURES AU FACUT FERICITI 20 DE COPII DIN POIENILE DE SUB MUNTE

Atmosfera de Craciun ne aduce tuturor bucurie si ne aminteste cu precadere de anii copilariei, de emotia asteptarii împodobirii bradului, de clipa la care visam sa-l întalnim pe Mos Craciun.

Dincolo de faptul ca este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, Craciunul e asteptat cu mare entuziasm de toata lumea însa, din nefericire, multe familii nu-si pot permite o masa îmbelsugata si cadouri pentru copii. Astfel, din bucuria de a darui membrii Sindicatului National al Politistilor „Decus” Organizatia SNPR Decus Maramures a politistilor de frontiera de la ITPF Sighetu Marmatiei a reusit sa se mobilizeze pentru a darui din suflet copiilor din zonele unde isi desfasoara activitatea dulciuri si alimente.

„Multumesc politistilor de frontiera membrii SNPR Decus care intotdeauna au sustinut acte de caritate, multumiri speciale domnului Ioan Radu Coman membru de onoare SNPR Decus care intotdeauna a spus prezent cand a fost nevoie” ne-a declarat Ion Tomoiaga, presedinte SNPR Decus Maramures.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / Percheziţii la Primăria Şieu, la primar şi la angajaţii primăriei. Suspiciune de deturnare de fonduri – ACTUALlZARE

Redactie

Statul a majorat ajutorul de înmormântare. Cât vor primi acum românii

Vasile Dale

LA RĂCOARE: Șofer beat criță ce a furat o mașină și a făcut accident a fost trimis după gratii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.