BREAKING NEWSNational

POLITISTUL ZELOS: UN AGENT DE LA RUTIERA A VRUT SA AMENDEZE POMPIERII AFLATI IN MISIUNE

Pompierii de la Detașamentul Zalău din cadrul ISU Sălaj erau la un pas de a fi amendați de către un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj.

Comedia s-a produs ieri la orele amiezii pe bulevardul Mihai Viteazul, în zona Lidl din Zalău.

Patronul farmaciei de lângă Lidl a sunat la 112 pentru a cere sprijinul pompierilor deoarece de pe bloc cădeau țurțuri și zăpadă, iar trecătorii erau în pericol. La fața locului a intervenit promt și profesionist un echipaj de pompieri.



Pompierii au intervenit cu o autospecială dotată cu o scară de intervenție la înălțime, iar pentru a ajunge pe bloc cu scara din dotare, au lăsat autospeciala pe banda ce face accesul spre magazinul Lidl.

Un polițist, din mașina de Poliție identificată cu numerele MAI 41392, a fost însă foarte revoltat că pompierii intervin în zonă cu mașina lăsată pe o bandă de circulație, de aceea a scos un proces verbal și a fost la două secunde de a scrie o amendă frumoasă.

Norocul pompierilor a fost că s-a efectuat un apel în dispeceratul 112, iar cei de la dispecerat i-au explciat purtătorului de caschetă că pompierii intervin la o urgență și trebuie să își facă meseria.

Evenimentul a ajuns și la urechile comandatului ISU, Adrian Chichișan, care ne-a confirmat pățania echipajului de pompieri cu purtătorul de caschetă de la IPJ Sălaj. Adrian Chichișan nu a dat însă prea multe detalii, susținând că totul s-a rezolvat în cele din urmă.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: FOTO – Impact violent între două mașini în Intersecția ”morții” de la Hideaga – actualizare

Vasile Dale

ACTUALIZARE: ECHIPAJUL RADAR MCV AL POLITIEI RUTIERE A IZBIT IN INTERSECTIE O MASINA CE TRECEA PE VERDE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

CA-N FILMELE CU PROȘTI: Mașină de gunoi îngropată în noroi, pe o stradă din Sighet (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult