Important

BILANŢUL DE CRĂCIUN AL POLIŢIŞTILOR DIN MARAMUREŞ: Peste 100 infracțiuni, peste 300 sancţiuni contravenţionale, 21 de permise de conducere ridicate

Polițiștii maramureşeni au acționat de Crăciun și în zilele premergătoare Sărbătorii Nașterii Domnului, pentru siguranța comunității. În cinci zile au fost constatate peste 100 infracțiuni, au fost aplicate 326 sancţiuni contravenţionale, iar 21 șoferi au rămas temporar fără permis de conducere.

În perioada 22 – 26 decembrie a.c., poliţiştii au acționat zilnic pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Structurile de poliție au intervenit la 287 de evenimente la care au fost solicitaţi sau pentru a menţine ordinea publică.
În urma activităților desfăşurate au fost constatate 105 infracţiuni, cele mai multe contra patrimoniului.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 326 de sancţiuni contravenţionale. 227 de contravenţii au fost aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a depăşit 110.000 lei.
21 de conducători auto, care au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, s-au ales cu permisele de conducere reținute, iar în patru cazuri s-a dispus reţinerea certificatelor de înmatriculare.
Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.
Poliţiştii vor acţiona în continuare pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunităţii. Pentru preîntâmpinarea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, vă recomandăm să nu porniţi la drum fără să verificaţi starea traseului pe care urmează să îl parcurgeţi, să vă echipaţi autovehiculul pentru circulaţia în condiţii de iarnă şi să respectaţi semnificaţia indicatoarelor şi îndrumările poliţiştilor rutieri!

Te-ar putea interesa si

Adunări generale ale judecătorilor privind asigurarea stabilității statutului magistraților, garanție a independenței justiției

Redactie

Klaus Iohannis și Ionel Bogdan au început campania electorală furând istoria Maramureșului

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE FOTO, VIDEO: Două adolescente şi-au împărțit pumni și picioare în Parcul Mara din Baia Mare, în văzul colegilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult