BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Criminalul Esterei, fetiţa abuzată şi omorâtă la Baia Mare, este în libertate la 7 luni de la tragedie

Au trecut mai bine de 7 luni de când o fetiţă de 5 ani din Baia Mare a fost ucisă şi violată, iar anchetatorii nu au idee, nici până la această oră, cine este criminalul! În primăvară, anunţau că au un cerc de suspecţi, dar niciunul dintre bănuiţi nu s-a dovedit a fi vinovat. Nici măcar recompensa de 10 mii de lei oferită de primar celui care ar oferi indicii care să ajute identificarea ucigaşului nu a ajutat la nimic.

Familia fetiţei de cinci ani, care a fost abuzată şi ucisă cu sânge rece între ruinele fostului combinat din Baia Mare, încă aşteaptă răspunsuri şi cere dreptate pentru micuţă.

La acea vreme, atunci când oribila faptă a fost intens mediatizată, autorităţile anunţau că au un cerc de suspecţi, fiind audiaţi sute de posibili suspecţi.

Anchetatorii au prelevat probe ADN de la sute de oameni, însă rezultatele au fost tot timpul negative.

Totuşi, probele ADN prelevate de la locul crimei au stabilit că ar fi vorba despre un adolescent.

S-a oferit chiar şi o recompensă de mii de euro pentru orice indiciu care ar putea duce la prinderea criminalului, însă fără niciun rezultat.

Criminalul Esterei este în continuare în libertate, la mai bine de şapte luni de la comiterea crimei.

Cazul Esterei a îngrozit o ţară întreagă

În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai (noaptea de luni spre marţi), aproape de miezul nopţii, trupul Esterei a fost găsit în fostul combinat din Baia Mare.

Fetiţa în vârstă de 5 ani a dispărut de acasă pe 30 aprilie, însă familia a semnalat dispariţia la Poliţie abia după opt ore.

„Spre miezul nopții (n.r. noaptea de luni spre marți) copila a fost găsită în zona Combinat a orașului Baia Mare. Fusese ucisă și, cel mai probabil, și violată.

Criminalul i-a zdrobit capul cu mai multe lovituri aplicate cu un corp dur. La o examinare preliminară, legiștii au descoperit multe fracturi craniene produse cu un corp dur, dar și urme ale unui abuz sexual ce indică un viol. Leziunile de la cap, gravele fracturi, i-au provocat moartea extrem de brutală”, au declarat atunci surse din rândul anchetatorilor.

Au urmat zile întregi de anchetă, scandaluri în cartierul în care familia Esterei locuieşte şi sute de oameni în alertă pe străzile din Baia Mare.

Totul pentru prinderea criminalului. Din nefericire, astăzi, ancheta în dosarul morţii Esterei bate pasul pe loc, iar criminalul este în continuare în libertate, la mai bine de şapte luni de la crima care a îngrozit România.

Sursa – Observator Antena 1.ro.

CITESTE SI:

Oroare în Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetiţă de 5 ani violată şi ucisă cu sălbăticie. Autorul este de negăsit (Foto/video)

CITESTE SI:

AMĂNUNTE DESPRE CRIMA ABOMINABILĂ DIN BAIA MARE: Capul Esterei a fost zdrobit cu o cărămidă. Ea va fi înmormântată astăzi

Te-ar putea interesa si

PRELUARE 2MNEWS.RO: Medic de la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic, arestat pentru luare de mită

Redactie

BUCIUMI: Incendiu din cauza unui coş de fum (FOTO)

Vasile Dale

INFORMARE METEOROLOGICĂ: Ploi torenţiale, vijelie, grindină în Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.