O descoperire macabră a fost făcută în dimineaţa zilei de sâmbătă, 12 ianuarie, în satul Iadăra, care aparţine de comuna Mireşu Mare.

O femeie a fost găsită decedată sub un pod din sat. Neoficial, sătenii vorbesc şi despre faptul că aceasta ar fi fost bătută şi violată înainte de a fi ucisă. În cazul în care informaţia se confirmă, vorbim despre agresiune fizică şi viol, urmate de crimă.

ACTUALIZARE – Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Maramureş, poliţiştii maramureşeni au început o anchetă.

“O femeie în vârstă de 49 de ani a fost găsită decedată pe raza localităţii Iadăra. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă, pentru a se stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Localnicii vorbesc despre faptul că în Iadăra ar exista un cuibuşor de nebunii, unde unii indivizi proveniţi din familii dezorganizate, consumatori de alcool, s-ar întâlni să bea împreună. În plus, acolo s-ar întreţine frecvent relaţii sexuale.

În seara zilei de vineri, femeia ar fi consumat alcool cu câţiva indivizi din “clanul Velea”. La un moment dat, ar fi izbucnit un conflict, iar femeia ar fi fost bătută măr. Nu se cunoaşte în prezent dacă raportul sexual ar fi avut loc cu permisiunea femeii sau dacă a fost constrânsă. Cert este că victima s-ar fi ascuns sub un pod, unde a fost găsită decedată sâmbătă dimineaţă.

Informaţiile nu au fost confirmate oficial, până în prezent.

Material în curs de actualizare

Sursa: AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.