EvenimentNational

ULTIMA ORĂ/ACTUALIZARE: Impact frontal pe DN C Baia Mare – Dej (FOTO, VIDEO)

Un accident grav s-a petrecut în miezul zilei de sâmbătă, pe DN1C Baia Mare – Dej.

Două maşini au intrat în coliziune, rezultând mai multe persoane încarcerate, una dintre maşini autoturisme răsturnându-se pe marginea drumului.

La faţa locului se află echipaje de descarcerare, de poliţie şi ambulanţă. Traficul în zonă este restricţionat, circulaţia desfăşurându-se pe o singură bandă.

Actualizare

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe varianta ocolitoare a localității Apahida, din cauze încă necunoscute, a pătruns pe contrasens, unde a colizionat cu un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 59 de ani, din Cluj-Napoca, care circula regulamentar din sensul opus. În urma impactului, una dintre cele două autovehicule a ajuns în afara carosabilului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor, o autospecială de descarcerare, dar și polițiștii.

Trei persoane au fost rănite în urma impactului – conducătorii celor două autoturisme și un pasager în autoturismul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Cluj-Napoca. Toate victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

 

 

 

Te-ar putea interesa si

LUPTA CU FOCUL CONTINUĂ PE TOROIOAGA / ACTUALIZARE: A început intervenţia cu elicopterul din cadrul IGAV (VIDEO)

Vasile Dale

IMAGINI DRAMATICE: RECORD HORROR ÎN ROMÂIA – 574 de morți! Morga Spitalului Universitar din Bucureşti plină de morţi COVID, care nu mai au loc în frigidere

Redactie

DOLIU ÎN FOTBALUL MARAMUREŞEAN: Florin Cosmin Sima, jucător legitimat la Bradul Groșii Țibleșului, a încetat din viață. Fusese la muncă pe câmp şi s-a răsturnat cu tractorul

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.