Un incident deosebit de grav s-a petrecut azi pe drumul care leagă Borşa de cartierul Baia Borşa.

Din primele informaţii, în zona Rotundu, un pieton a fost accidentat mortal de o maşină de teren. Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la evenimentul nefericit.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la ambulanţă, care din păcate nu au mai putut face nimic pentru bărbat, constatând doar decesul acestuia.

De asemenea, la locul accidentului se află criminaliştii pentru a elucida circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Actualizare

In legatura cu accidentul rutier de la Borsa, victima este o femeie in varsta de 70 de ani care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nemarcat. Conducatorul auto este un tanar de 30 de ani din Borsa.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultat 0.

Sâmbătă, 19 ianuarie, pe raza oraşului Borşa s-a înregistrat un accident de circulaţie în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa. Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că un tânăr de 30 de ani din oraş, care conducea un autovehicul pe strada 22 Decembrie, a surprins şi accidentat o femeie care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat corespunzător şi fără să se asigure. În urma impactului, femeia, în vârstă de 70 de ani, a decedat.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

Poliţiştii rutieri sunt în permanenţă pe drumurile publice şi desfăşoară activităţi pentru descurajrea comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Având în vedere că, din cauza depunerilor de zăpadă, se circulă mai greu pe drumurile judeţene, vă recomandăm să adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic, evitaţi să acţionaţi brusc frâna şi mecanismele de direcţie, deoarece puteţi derapa foarte uşor. Folosiţi cu precădere frâna de motor. Nu efectuaţi depăşiri riscante iar pe porţiunile acoperite cu polei aveţi grijă să nu viraţi şi să frânaţi în acelaşi timp!
La această oră pe raza judeţului Maramureş nu sunt drumuri restricţionate. Nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă, lanţuri şi material antiderapant! Atenţie deosebită necesită şi sistemul de ventilaţie-dezaburire al parbrizului şi lunetei maşinii care trebuie să funcţioneze foarte bine. Lumionile de întâlnire să fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri.
Poliţiştii rutieri sunt la datorie pentru remedierea oricăror probleme care ar putea apărea pe drumurile publice.

3 COMENTARII

  1. Va zic eu cauza, se vede din poza. Mașină de teren are anvelope de offroad care nu sunt prevăzute să meargă pe gheață. Să verifice rotile poliția !!! Neadaptarea vitezei la condițiile de drum și fără anvelope corespunzătoare !!! La pușcărie !!!

  2. Sa mori tu!! Unde ai găsit tu anveloape sa meargă le gheata??? Sa imi trimiți te rog si mie sa imi iau! Cunosc persoana implicată in accident, adică persoana cu mașina de teren, si iti pot garanta ca nu a circulat niciodată neregulamentar si cine îl cunoaște iti poate confirma acest lucru! Acolo a fost doar o fracțiune de secunda, unde persoana decedata a sărit pe partea carosabila exact când mașina era in mers, o sa apăra mai multe informații pe site cred peste câteva zile, dar am fost acolo la locul accidentului si mașina iti pot garanta ca avea anveloape de iarna nu “gheata” si cu tot cu acestea nu a mai putut face nimic pentru a evita accidentul! Dumnezeu sa o primească pe victima si numai arătați cu degetul tot timpul către oameni daca nu știți cauza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.