BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

ÎNCĂ ODATĂ / ACTUALIZARE: Mascații și poliția au intervenit pentru a doua oară la un scandal între enoriașii din Hideaga. Poziţia IPJ Maramureş

În această seară, Poliţia Şomcuta Mare a fost sesizată telefonic despre faptul că în faţa unui lăcaş de cult din localitatea Hideaga are loc un scandal între mai multe persoane.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de ordine publică care au constatat că cele sesizate se confirmă, pe drum aflându-se mai multe persoane care se agresau reciproc.

Sprijiniţi de un echipaj de intervenţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş, poliţiştii au reuşit aplanarea conflictului.

Mai multe persoane au fost din nou duse la audieri.

Vă reamintim că este pentru a doua oară când oamenii legii intervin în același loc după ce între enoriași și oficialii unei biserici sunt neînțelegeri.

ACTUALIZARE

„Aseară, Poliţia Şomcuta Mare a fost sesizată telefonic despre faptul că pe raza localităţii Hideaga are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică care au constatat că cele sesizate se confirmă, pe drum aflându-se mai multe persoane care se agresau reciproc.
Sprijiniţi de un echipaj de intervenţie din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş, poliţiştii au reuşit aplanarea conflictului.
Primele verificări au relevat că un bărbat de 41 de ani, aflat în curtea locuinţei, a fost agresat de doi consăteni de 41 şi 43 de ani.
Un alt conflict s-a produs între un tânăr de 29 de ani şi un băimărean de 47 de ani, în urma căruia primul a suferit leziuni şi a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii au identificat persoanele implicate şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

CITEȘTE SI:

EXCLUSIV – ACTUALIZARE: O ceartă la Hideaga a degenerat! A fost nevoie de intervenția mascaților de la IJJ Maramureș. Ce spun poliţiştii

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – EXPLOZIE ÎN BAIA MARE: Un apartament a sărit în aer. 44 oameni evacuați (foto/video)

Vasile Dale

APEL UMANITAR: O tânără polițistă de frontieră din Sighetu Marmaţiei, diagnosticată cu cancer, are nevoie de ajutorul nostru

Redactie

PE URMELE HOŢILOR DE LEMNE: Acțiuni complexe de control la Ocolul Silvic Poieni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.