Important

TABĂRĂ SPAŢIALĂ: Burse de participare în programul Space Camp Turkey – Izmir

Cum ar fi ca un copil să poată să experimenteze mersul pe lună, lipsa gravitației, misiuni similare cu cele ale astronauților și expediții pe Marte, într-un context internațional?

Trimite-ți copilul în tabără și oferă-i șansa să se bucure de toate acestea! Space Camp Turkey, în parteneriat cu Asociația Esperando, oferă 12 burse de participare în programul Space Camp Turkey (Tabăra Spațială Turcia), pentru copii cu vârste între 12 și 15 ani, care au cunoștințe de limba engleză medii spre bune.

Tabăra se va desfășura în Izmir, în perioada 21-27 iulie 2019. Bursele acoperă programul și materialele de învățare pentru cele șase zile de activități, câte trei mese și două gustări pe zi și cazare.

Vă invităm să aflați mai multe informații despre program luni, 28 ianuarie, de la ora 18.00, la Millenium Business Club (Baia Mare).

Persoană de contact: Ioana Filipaș ([email protected] / 0741.308.342)

 

Te-ar putea interesa si

Deputatul PSD, Gabriel Zetea a facilitat un tur al Parlamentului pentru un grup de elevi din Seini

Redactie

Călin Bota, economistul băimărean care se va bate în Parlament pentru finanțarea proiectelor din Planul lui Bogdan: „Fondurile europene reprezintă garanția că Maramureșul și România se vor dezvolta într-un ritm accelerat”

Vasile Dale

ŞOFERI, ATENŢIE LA PIETONI! Două persoane au ajuns ieri la spital, accidentate: copil în Borşa, femeie în Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult