La data de 22 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei au desfăşurat o acțiune, în urma căreia a fost identificat și reținut un tânăr de 27 de ani, din municipiu, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Persoana în cauză era dată în urmărire internațională de autorităţile judiciare germane din data de 15 ianuarie pentru comiterea infracțiunii de furt.

Tânărul a fost reținut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj în vederea extrădării.

Clujean cercetat pentru comiterea unui furt la Sighetu Marmaţiei

Cooperarea dintre poliţiştii din Sighetu Marmaţiei şi cei din Cluj-Napoca cu privire la un furt dintr-un apartament şi-a dovedit eficienţa. În urma activităţilor specifice desfăşurate a fost identificat un clujean de 54 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma verificărilor şi documentării efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a pătruns prin efracţie în apartamentul situat pe strada Bogdan Vodă din Sighetu Marmaţiei, a sustras o bicicletă şi bunuri electrocasnice, iar ulterior le-a transportat pe raza municipiului Cluj-Napoca. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 2.500 euro.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, aproape jumătate din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.