BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

INFO TRAFIC: Nenorocire pe DN18 în Pasul Prislop. TIR-uri blocate, mașini care abia înaintau între Borșa și Iacobeni (FOTO/VIDEO)

Astăzi, conform buletinului de presa al Instituției Prefectului județului Maramureș în județul Maramureș s-a circulat destul de binișor, în condiții de iarnă. Doar ceața densă părea să dea bătăi de cap conducătorilor auto care erau în trafic pe DN18 – pasul Gutâi și DN19 – pasul Huta-Certeze. ”Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna pe sectoarele de drumuri nationale din judet. Carosabilul este curat si umed pe toate sectoarele” se menționa în buletinul de presă.

REALITATEA DIN TEREN ERA ALTA – DN18 un adevărat patinoar

Cititorii noștri ne-au demonstrat încă odată câtă încredere trebuie să avem în spusele autorităților. Dar probabil nici cei de la centru nu cunoșteau realitatea din teren! SUNTEM SIGURI CĂ AȘA LI S-A RAPORTAT DIN TEREN: TOTUL ESTE PERFECT! Că doar este 24 ianuarie – Ziua Unirii Mici.

Astăzi după amiază cititorii noștri au surprins imagini video de pe drumul național 18, pasul Prislop. Este vorba despre drumul care leagă Maramureșul de Moldova.

În imagini se vede clar drumul acoperit cu zăpadă, care a înghețat rapid iar tranzitarea muntelui a fost o adevărată aventură pentru participanții la trafic. Mulți au fost nevoiți să tragă pe dreapta – este cazul TIR-iștilor și să aștepte ca în zonă să își facă apariția utilajele de deszăpezire pentru a arunca material antiderapant.

Alții – cazul șoferului unui autoutilitare – și-a forțat la maxim motorul dubiței cu tracțiune pe spate în încercarea de a urca muntele. Imaginile video sunt elocvente.

VISCOL LA BORȘA – ZĂPADĂ DE 2 METRI

Și tot la Borșa, edilul orașului a publicat pe pagina personală de facebook imagini senzaționale din zona Frasinet. Acolo viscolul a adunat zăpada și a blocat drumurile. Doi metri are omătul în unele zone.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie generală în faţa unui local din Poienile de Sub Munte. Patru persoane rănite – ACTUALIZARE

Redactie

Adolescent (16 ani) fără permis și băut s-a izbit de o mașină parcată în Tisa. Un borșean băut implicat într-un accident a părăsit locul faptei

Vasile Dale

IMPACT ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Două maşini s-au ciocnit în intersecţia de la Policlinica Sf. Maria (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.