Revenim cu informații noi referitoare la agresiunea petrecută ieri în Sighetu Marmației în jurul orie 11.30 și publicată în premieră ieri pe site-ul nostru. 

Conform informațiilor noastre suspectul principal, un sighetean în vârstă de 47 ani, a fost ridicat de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

Mai mult, în urma probelor administrate, procurorul ar fi reținut în sarcina individului comiterea infracțiunii de ultraj. Informațiile nu au fost confirmate oficial.

Asta după ce suspectul s-a răzbunat practic pe polițistul de la Rutieră, actualmente pensionar, după ce acesta, în urmă cu câțiva ani i-ar fi întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale furnizate de IPJ Maramureș până la această ora suspectul este acuzat doar comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe și este cercetat în stare de libertate.

CITEȘTE ȘI:

ȘOCANT LA SIGHETU MARMAȚIEI: UN POLIȚIST PENSIONAR DE LA RUTIERĂ BĂTUT ÎN STRADĂ DE UN ȘOFER CĂRUIA ÎI FĂCUSE DOSAR PENAL (EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.