Poliţiştii rutieri depistează zilnic persoane care urcă la volan în stare de ebrietate. De fiecare dată întocmesc dosar penal atunci când concentraţia de alcool depăşeşte 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind asociat cu un comportament riscant, consumul de alcool trebuie eliminat atunci când urmează să conduceţi autovehicule pe drumurile publice. În caz contrar, riscaţi să produceţi accidente de circulaţie, să răniţi persoane, să vă pierdeţi libertatea, să vă pierdeţi dreptul de a conduce!

Cel mai recent caz a fost înregistrat de poliţiştii din Dragomireşti azi-noapte, la ora 01.05, în cadrul unei acţiuni organizate pe D.J.186.

Aceştia au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din Vişeu de Sus. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de peste 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Centrul de Permanenţă Dragomireşti unde i-au fost prelevate probe de sânge.

Pe numele lui poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

Acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie

Miercuri, 23 ianuarie, poliţiştii oraşului Borşa au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În intervalul orar 12.00 – 16.00 , poliţiştii au oprit mai multe autoturisme care se deplasau pe străzile de pe raza oraşului. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 5800 lei şi au ridicat un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii maramureşeni atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea legislaţiei în domeniul rutier şi recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră preventivă de condus și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.