BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INSTANŢA A DECIS: Un băimărean, cu antecedente penale, a fost arestat preventiv după ce în maşina sa poliţiştii au găsit 120 grame cannabis şi 20 grame de speed

Prin încheierea penală nr. 6/DL/31.01.2019, pronunţată în dosarul nr. 172/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 31 ianuarie 2019, până la data de 1 martie 2019 inclusiv, a inculpatului M.A.G., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu și trafic de droguri de risc și de mare risc, fapte pedepsite cu închisoare între 6 luni şi 3 ani şi interzicerea unor drepturi, respectiv cu închisoare între 5 şi 12 ani şi interzicerea unor drepturi.

Inculpatul are antecedente penale, fiind condamnat definitiv în cursul anului 2017 pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată, la pedeapsa de 6 luni închisoare, pedeapsă a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere pe un termen de 3 ani.

Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că la data de 30.01.2019, organele de poliţie solicitate pentru soluţionarea unui conflict spontan intervenit între inculpat şi o altă persoană, finalizat cu sancţionarea contravenţională a acestuia, observând comportamentul dubios al inculpatului şi simțind în preajma maşinii conduse de acesta mirosul specific celui de cannabis, au procedat la verificarea interiorului maşinii şi au descoperit cantitatea de 120 grame cannabis şi de 20 grame de speed.

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

CITEȘTE ȘI ȘTIREA PUBLICATĂ ÎN EXCLUSIVITATE IERI DE VASILEDALE.RO:

FOTO EXCLUSIV: Captură de droguri, într-o maşină pe str. Sănătăţii din Baia Mare

Te-ar putea interesa si

MOISEI: O fată de 16 ani a fost găsită spânzurată de mama sa

Vasile Dale

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE: Avansări în gradul profesional următor şi avansări la termen, la IPJ Maramureş

Redactie

ACTUALIZARE: INTERVENŢIE de salvare a șase ucraineni rătăciţi pe Vârful Pop Ivan a fost oprită. Doi au fost găsiţi în şoc hipotermic după câteva ore de căutare

Redactie

1 mesaj

Constantin decembrie 15, 2023 at 11:06 pm

La combinat pe Horea și cuprom este raiul drogurilor din baia mare .De ani și ani dealerii siau făcut case mașini kg de aur bani ca nici ei nu mai știu câți. Oare de ce în baia mare pentru orice lucri trebuie sa vina politia din Cluj,Zalău,Satu Mare,????Pentru ca politia din baia mare este ca și Cherecheș ,mana în mana cu toți infractorii.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.