BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCIDENT GRAV: Zăpada căzută de pe acoperișul marketului din Tăuții de Sus i-a distrus complet mașina (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Primim fotografii de la cititorii noștri cu un caz petrecut în după amiaza zilei de sâmbătă 24 ianuarie 2019, pe raza localității Tăuții de Sus.

Un maramureșean a mers la cumpărături la un market nou deschis în zona respectivă. A parcat regulamentar în parcarea unității economice și a intrat la cumpărături.

În câteva minute, autoturismul acestuia a fost complet acoperit de tone de zăpadă ce au căzut de pe acoperișul supermarket-ului. Numai o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit.

Autoturismul însă a fost distrus în totalitate. Conform cititorului nostru valoarea pagubei se ridică la suma de aproximativ 23.000 de lei.

Proprietarul mașinii a sperat că va ajunge la o înțelege cu administratorul market-ului. Acesta i-ar fi promis că vor discuta luni, 26 ianuarie. A trecut o săptămână și maramureșeanul nostru este pur și simplu ”purtat cu zăhărelul”. Ultima speranță ca totul s-ar rezolva pe o cale amiabilă va fi luni, 4 februarie 2019.

Incidentul s-ar fi întâmplat din cauza faptului că acoperișul unității respective nu ar avea protecție pentru ca zăpada sa nu vină jos toată odată! Dacă este așa cum și cine a aprobat un asemenea acoperiș, asta în condițiile în care oricând se putea produce o tragedie!

Vom urmări cazul și vom reveni

Te-ar putea interesa si

CONTROALE PE DRUMURILE PUBLICE: PESTE 100 DE AUTOVEHICULE VERIFICATE IERI DE POLIŢIŞTII RUTIERI MARAMUREŞENI

Vasile Dale

Ce artiști vin la UNTOLD 2023 – Festivalul din Cluj a ajuns la a opta ediție

Vasile Dale

FOTO: Accidente rutiere în judeţ din cauza zăpezii de pe carosabil. Ce recomandă poliţiştii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.