BREAKING NEWSEveniment

Imagini șocante: Căprioară sfâșiată de câini. Animalul ar fi fost vârât într-un sac de paznicul de vânătoare

In cursul zilei de 27 ianuarie 2019 o patrula formata din inspectori ANCBP a gasit pe un fond de vanatoare apartinand AJVPS Maramures o caprioara atacata de caini.

Conform procedurii a fost anuntat gestionarul fondului de vanatoare care a trimis un paznic de vanatoare ce a ridicat caprioara in vederea tratarii acesteia, deoarece animalul prezenta o stare relativ buna.

Paznicul de vanatoare a luat animalul viu si l-a varat intr-un sac de plastic (pe care l-a adus pentru ridicarea caprioarei) si l-a dus pentru… tratament 🙂.

In cursul saptamanii viitoare urmeaza sa verificam daca animalul a avut parte de un tratament adecvat sau de… cutit si… ”tratament” termic… din partea AJVPS Maramures.

Sursa: Facebook/ANCBP

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Impact violent între trei mașini pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Două persoane rănite (Actualizare)

Vasile Dale

ORDINE DE PROTECȚIE: Femeie agresată de soț în Șurdești. În Ilba, un bărbat și-a bătut concubina dar a distrus și parbrizul unei mașini

Vasile Dale

Bărbat din Făurești arestat preventiv pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. Ar fi furat și o mașină din Austria

Vasile Dale

2 mesaje

Dan februarie 2, 2019 at 6:39 pm

DOSAR PENAL pentru nesimtitii care au facut asa ceva! Oameni fara suflet, asa sa aiba noroc la copiii lor….!

Raspunde
bLEDEA DORIN MARIUS februarie 2, 2019 at 11:48 pm

si pe str. Campul Negru caini vagabonzi fac ravagii se pare ca au ucis o caprioara si in gospodaria mea au atacat si sfasiat mai multe oi dintre care una a trebuit sa-o sacrific ! Intreb pana cand autoritatile ne lasa de izbeliste ? In toamna mi-au ucis o capra peste vara 6 miei acu un an o alta capra cam care poate fi cota pierderilor ???? sa stiu la ce sa ma pregatesc pana cand AJVPS-ul isi va face datoria ? Adica combaterea daunatorilor in cazul de fata a cainil vagabonzi!!! SI NU SUNT SINGURUL CARE A SUFERIT PIERDERI !!?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.