Imagini incredibile au fost surprinse astăzi pe drumul județean 184 Baia Sprie – Cavnic, între localitățile Șurdești și Cavnic. 

Inconștiență sau teribilism? Șoferul unui autoturism Hyndai a permis ca doi tineri să călătorească tocmai în portbagajul mașinii.

Pe lângă frigul îndurat de cei doi pasageri ”clandestini”, cei doi tineri puteau oricând păți ceva.

Mai ales că la un moment dat, pe imagini se vede clar cu intră într-o depășire neregulamentar într-o zonă cu linie dublă continuă și curbe periculoase.

Cel care a filmat incidentul a alertat poliția la 112. I s-a spus că un echipaj va ieși în trafic să oprască autoturismul.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale conducătorul auto a fost identificat. ”Pe strada Independenței din Cavnic polițiștii din Cavnic au oprit în urma unei sesizari la 112 un autoturism ce era condus de un barbat în vârstă de 22 ani, din Cavnic. Acesta a fost sancționat contravențional conform legii. Mulțumim pe aceasta cale cetățenilor care i-au atitudine și ne sesizează diferite situații care pun în pericol participanții la trafic” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.