BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

De Dragobete, hai să iubim moroșenește! Eveniment de senzație pentru toți îndrăgostiții din România!

Uită de Valentin s Day, uită de americănisme sau alte sărbători importate! Noi, maramureșenii, noi românii, nu importăm! Noi avem tradiții senzaționale. Trebuie doar să ne amintim de ele! Trebuie doar să le punem în valoare! De Dragobete, in 24 februarie, vă invităm să iubiți moroșenește! Alex și Luminița Mureșan se vor ocupa de tot pentru ca totul să fie perfect! Iar site-ul nostru îi va susține necondiționat!

Evenimentul ”Iubește Moroșenește” a fost creat din dragoste fată de Maramureș, tradiție și oameni. Când ajungi sa porți o singură dată această haină, nu mai vrei sa te desparti de ea. Cei din jur zâmbesc si se topesc de fericire. O pată de culoare și bucurie. Asta ne dorim la evenimentul nostru. Cine îl organizează ? Noi doi: Alex și Luminita Mureșan. De ce ? Pentru ca suntem topiți după tradiție și joc și vrem sa împărtășim bucuria noastră cu voi. Unde? La Ghitta Hotel Restaurant -Recea. Când ? 24 Februarie 😇.Cine poate sa vină? Oricine din timp. In apropierea evenimentului sigur nu vom mai avea locuri. Surprize ? Multe de tot!🤭🤗.Rezervari tel :
📞📞📞0754877138 📞📞📞#iubestemoroseneste

”Când ai sentimentul ca toată viața ai trăit-o, doar ca sa te întorci la un singur vis…Și dacă ar fi sa renunț la tot: as cânta, as dansa și as împarți tot ce am celor de aproape. Aș rămâne o lumina in sufletele voastre și atât. Eu am trăit tot ce s-a putut trai și simți. Iubirea și pasiunea sunt singurele sentimente care mai contează pentru mine. Eu respir, trăiesc, vorbesc și iubesc moroseneste. Fericirea din ochii mei este doar meritul lui Dumnezeu. 💛#iubestemoroseneste” sunt cuvintele scrise de managerul Elsyline – Advertising Agency din Baia Mare, organizatorul acestui eveniment.



www.vasiledale.ro este partner media!

Te-ar putea interesa si

ATAC VIOLENT: O CIUTĂ A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINII MAIDANEZI DIN BAIA SPRIE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

BAIA MARE: Accident rutier produs pe fondul consumului de alcool. Şoferul avea permisul reţinut

Redactie

BORȘA – VIȘEU: Prins în flagrant în timp ce oferea spre vânzare parfumuri contrafăcute

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult