BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO – Patru mașini distruse într-o secunda de o groapă imensă apărută pe DJ183 la Ferneziu

Pur și simplu nu mai rezistă! Șoferii din Baia Mare și-au ieșit din minți după ce mașinile acestora pur și simplu sunt distruse de craterele ce au apărut în carosabil odată cu topirea zăpezii.

Cum nimeni nu îi bagă în seamă și nimeni nu vede gropile din carosabil, oamenii au început să se avertizeze pe facebook. Spre exemplu, astăzi pe drumul județean 183 Ferneziu – Firiza, o groapă adângă de cel puțin 20-30 centimetri face ravagii printre autoturisme.

Patru vehicule au fost distruse în doar câteva minute în zona unui supermarket din Fernziu. Roțile mașinilor au fost îndoite, cauciucurile sparte. Proprietarii mașinilor nu au putut decât să își tragă mașinile în parcarea marketului și să înjure printre dinți.



Respectiva groapă este una extrem de periculoasă deoarece este plină cu apă și șoferii nu o observa. Probabil autoritățile așteapta să moară cineva pentru a lua măsuri!

Te-ar putea interesa si

SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Accident la Borşa, maşină răsturnată la Mocira (FOTO)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO ȘOCANT: Soț și soție care mergeau spre biserică au fost spulberați ca niște popice de un șofer la Săcel – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Gata, vine pacea! Generalul turnător, artistul Gheorghe Turda știe când se va sfârși războiul!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult