BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ȘOFER NEATENT: O fată de 15 ani a fost lovită pe o trecere pentru pietoni de pe Vasile Alecsandri (FOTO – ACTUALIZARE)

Un accident de circulație a avut loc astăzi în jurul orei 16.00 pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, în apropiere de Hotel Europa.

Din primele informații se pare că șoferul unui taximetru a oprit pentru a acorda prioritate de trecere tinerei, doar ca un alt șofer care circula pe banda doi nu a făcut acest lucru și a accidentat pietonul.

Victima a fost prelaută de un echipaj SMURD și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii accidentului, urmând să dispună măsuri legale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În aceasta după-amiaza polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare. O femeie de 36 de ani, care conducea un autoturism, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu un autoturism ce era oprit înaintea trecerii pentru pietoni. În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat în față, accidentând o tânără de 15 ani ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportata la spital și a rămas internata. Șoferii implicați în accident nu se aflau sub influenta alcoolului.
foto – facebook.com

Te-ar putea interesa si

CRIMĂ SIGHET: Călăul Cristinei avea ordin de restricție. Judecătorii au refuzat cererea femeii ca bărbatul să predea brișca la poliției!

Vasile Dale

PETRECERI PÂNĂ-N ZORI / ACTUALIZARE: Zeci de polițiști și mascați au năvălit în cluburile de noapte din Baia Mare. Patron baricadat în birou (foto/video)

Vasile Dale

TRAGEDIE în AUSTRIA: Un sighetean a decedat într-un cumplit accident pe o autostradă din Austria

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.