BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

URMARE ARTICOL AGRESIUNE BORȘA: Incredibil – Ne amenință cu raportarea la Facebook și Youtube!

Am redat ieri pe site-ul nostru un email primit de la un cititor din orașul maramureșean Borșa în care acesta aducea acuze unui patron din localitate. L-am redat în integralitate, fără a tăia sau modifica nimic.

Astăzi însă trei femei din orașul Borșa (din 20 conform spuselor acestora, n.r) ne-au contactat pe facebook și ne-au trimis un mesaj, pe care îl vom publica în integralitate (nu vom corecta nici modul de exprimare, nici greșelile gramaticale – n.r.). Facem mențiunea că le-am informat despre faptul că vom facem public discuția!

Iată mesajul celor trei (identic, n.r.):



Vreau sa va cer sa stergeti aceasta stire care denigreaza o persoană , fără a avea informatiile corecte despre ce s-a intâmplat . Suntem in jur de 20 de persoane martori la ceea ce s-a intamplat in noapte de sâmbâta spre duminica . Si mai sunt si probele de pe camerele de supraveghere care pot demonstra contrariul .

Daca nu o veti face , nu suntem putini ce-i care vom raporta fie la Facebook , fie la You Tube ca fiind o informatie falsa , si vom veni cu comenturi si denigrare la pagina dumneavoastra .

Si cum cititorii nu s-au informat nimeni daca este adevar ceea ce ati scris , dar au distribuit in masă, asa vor face si cand vom comenta noi la adresa dumneavoastră. Va multumesc anticipat , si sper sa se rezolve problema pe cale amiabilă. Cu respect !

CITEȘTE AICI CE SPUNE CEALALTĂ PARTE IMPLICATĂ:

SĂLBATICI: Băut fiind patronul unei pensiuni din BORȘA acuzat că a lovit o femeie însărcinată (EXCLUSIVITATE)

Te-ar putea interesa si

Exclusiv: Moarte suspectă în Baia Mare. Criminaliștii sunt la fața locului. A fost ridicată o tigaie (foto/video) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV AUDIO | COPIL VIOLAT ÎN MARAMUREȘ – Dialog halucinant între agresor și minor: “Mai mult te iubesc eu decât mama ta (…) eu tot o să mă scot”

Vasile Dale

FOTO: ”Raliul Voievozilor” a aliniat la start pe valea Ruscovei pasionații sportului cu motor din România şi Ungaria

Redactie

1 mesaj

Adi februarie 4, 2019 at 9:38 pm

Țărăncile astea au 2 clase că trenul…. :))))) Vai de capul lor, prostuțe mai sunt….. parcă ar fi din Borșa! :))))))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult