BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO SOCANT: Trei puștani îl lovesc fără milă în stradă pe adolescent din Baia Mare ziua în amiaza mare

Un comportament reprobabil a fost stopat în plină acțiune de polițiștii locali băimăreni, aflați în misiune. Intersecția străzilor Culturii cu 9 Mai din Baia Mare, a fost scena unei bătăi desprinse din filmele cu răufăcători. În plină zi, fără nici o remușcare, trei tineri cu vârste de 13, 16 și 17 ani l-au snopit în bătaie pe un adolescent ce se plimba prin zonă.

Doar intervenția promptă și profesionistă a polițiștilor locali a făcut ca această ,,corecție” să fie stăvilită și adolescentul agresat să scape de furia agresorilor înfuriați și plini de adrenalină.

Poliția locală a aplicat amenzi usturătoare celor implicați în nesăbuitul act violent iar părinții tânărului de 13 ani, vor răspunde pecuniar pentru lipsa de supraveghere și educație pe care ar fi trebuit să o acorde teribilistului. Deasemenea, conducerile unităților de învățământ unde agresorii frecventează programe școlare, vor fi informate cu privire la gestul nesăbuit al discipolilor lor.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Impact groaznic între două mașini pe DJ184 la Cavnic – actualizare

Vasile Dale

Galerie foto: Accident cu trei victime pe strada Europa din Baia Mare. Printre victime și un copilaș

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu la un coș de fum al unei gospodării din Ruscova stins de un pompier civili din Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.