Important

ŞI-AU PIERDUT LIBERTATEA: O femeie din Baia Sprie a ajuns după gratii pentru contrabandă, iar hoţul de medicamente a fost arestat preventiv

Cercetată după ce a fost prinsă în flagrant că vindea ţigări de contrabandă, o femeie de 35 de ani din Baia Sprie şi-a pierdut libertatea. Următorii doi ani din viaţă şi-i va petrece în penitenciar, după ce Judecătoria Baia Mare a condamnat-o la  executarea pedepsei închisorii pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Ieri, 04 februarie, polițiștii de investigaţii criminale din Baia Sprie au pus în aplicare mandatul emis de instanţă şi au depus-o în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

***

Băimăreanul de 33 de ani, reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Cercetările continuă. El este bărbatul care a încercat să fure medicamente dintr-o farmacie din Baia Mare.

Ştirea iniţială aici

 

Te-ar putea interesa si

FOTO: Jandarmii continuă activitățile preventive în unitățile de învățământ din judeţ

Redactie

Siltec Global Technologies susține MagiCAMP: sprijin pentru strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer

Vasile Dale

Studenții liberali susțin realizarea și dezvoltarea competițiilor eSports în România

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.