Important

NICIO ZI FĂRĂ INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI: Trei maramureşeni s-au ales cu dosare penale

Consecvenţă în indiferenţa privind siguranţa pe drumurile publice? Poliţiştii rutieri depistează zilnic persoane care comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În fiecare caz este întocmit dosar penal iar unele persoane îşi pierd libertatea. Aceste „antiexemple” nu par să-i responsabilizeze pe cei care-i copiază.


În ultimele 24 de ore, în cadrul unor controale de rutină, poliţiştii rutieri au depistat alţi trei bărbaţi care au comis infracţiuni. Un bărbat de 37 de ani, din Tăuţii Măgherăuş, angajat ca şofer la o societate comercială, şi-a pierdut dreptul de a conduce şi implicit locul de muncă, după ce a fost depistat în toiul nopţii, pe bulevardul Independenţei din Baia Mare, conducând sub influenţa alcoolului. Mai mult, acesta s-a ales cu dosar penal după ce valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru conducere cu alcoolemie este cercetat şi un sighetean de 39 de ani, depistat de poliţişti aseară, în jurul orei 20.00, în timp ce conducea pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiu.

Tot la Sighetu Marmaţiei, pe strada Valea Hotarului, poliţiştii au prins în flagrant un tânăr de 20 de ani, din municipiu, care conducea deşi nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite, urmând ca în funcţie de cele constatate să dispună măsuri.

Te-ar putea interesa si

DGASPC Maramureș transmite prin poștă biletele de călătorie gratuită pentru persoanele cu dizabilități

Redactie

EXPOZIȚIA ”MARAMUREȘ: TRADIȚII ȘI POVEȘTI” ESTE INAUGURATĂ ASTĂZI LA SEDIUL INSTITUTULUI CULTURAL DIN MADRID

Redactie

Deputații liberali Călin Bota și Florin Alexe l-au interpelat pe ministrul Economiei pe tema ecologizării perimetrelor miniere închise din Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.