BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Ucrainenii din Maramureș nu există pentru autorități! Singurul drum județean din zonă, arată ca o uliță neasfaltată (FOTO/VIDEO)

Bătaie de joc! Sunt singurele cuvinte pe care le putem spune despre singurul drum județean de pe Valea Ruscovei: DJ187. Zona în care trăiesc mii de ucraineni, cea mai importantă comunitate etnică din Maramureș. 

Comunele Poienile de Sub Munte, Repedea și Ruscova nu există pentru cei care administrează drumul județean 187. Drumul este pur și simplu distrus, bombardat.

”Nu poti ocoli gropile. Ocolești una, dar în alte zece. Bătaie de joc. Ne distrugem pur și simplu mașinile și nimănui nu îi pasă de noi, mii de etnici ucraineni. Noi existăm doar când sunt alegerile” ne-a scris un cititor al site-ului nostru, care ne-a și trimis imagini video.



Vă reamintim că tot pe site-ul nostru am publicat în 13 aprilie 2018 imagini incredibile cum aceeași drumari județeni și-au bătut joc de același drum. Am astupat craterele din carosabil cu pamant și bolovani! Imaginile bătăii de joc în linkul de mai jos.

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MARAMUREŞ: Asfaltare pe Valea Ruscovei cu… pământ şi bolovani (VIDEO)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: ”Buiecii” de pe bd Independenței din Baia Mare au fost audiați și amendați de Poliția Rutieră Baia Mare

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Nuntă aseară într-o localitate carantinată! 15.000 lei amendă. Astăzi scenariul se repetă – INTERVIN MASCAȚII – actualizare

Vasile Dale

RUTIERE: Accidente produse de şoferi beţi şi fără permis la Sarasău şi la Suciu de Sus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult