La un pas de tragedie în Baia Mare. Un bărbat din București, care ar fi venit în vizita la fiica sa, a încercat să își ia viața în urmă cu puțin timp pe o bancă din Parcul Dacia. Medicii la Serviciul de Ambulanță Maramureș l-au salvat!

Conform informațiilor furnizate de cititorii noștri echipajul Ambulanței a venit în câteva minute după ce un trecător a sunat la 112 că un bărbat vrea să își ia viața.

Se pare că bărbatul de loc din București, în vârstă de aproximativ 65-70 ani, ar fi spus că a încercat să se omoare după ce fiica lui la care venise în vizită nu l-ar fi primit.

El a încercat să se spânzure cu o lesă de câine chiar pe o bancă din Parcul Dacia. A fost văzut de un băimărean care a alertat echipajele medicale.

Bărbatul a fost salvat și a fost dus la UPU-SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

ACTUALIZARE

“Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Maramureş a fost solicitat să intervină în jurul orei 19.00, în Parcul Dacia. Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost găsit pe o bancă, conştient, cu un obiect legat la gât. Acesta a relatat că are probleme familiale. El a prezentat şi un hematom frontal. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Ioana Cătană, directorul medical al SAJ Maramureş.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.