BREAKING NEWSEvenimentImportant

CLUBUL MINAUR ÎN PARAGINĂ: Cablurile de curent atârnă peste strada Valea Roșie. Nicio măsură de două săptămâni (galerie foto cititori)

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii cu ceea ce se întâmplă pe strada Valea Roșie din Baia Mare. Cablurile de la consola de pe cladirea abandonată a Clubului Minaur Baia Mare atârnă peste șosea la nici doi metri înălțime. Oricând ele pot fi agâțate de vehiculele care circula pe strada amintită.

”Locuiesc pe str. Valea Rosie si de vreo 2 saptamani stau niste cabluri de curent destul de jos la fostul Club Minaur situat pe strada Valea Rosie nr. 26 care este abandonat momentan.
Acum doua saptamani, sambata 08.02.2019, am observat cablurile de curent care traverseaza strada ca sunt prea jos. Am sunat prima data la Politia Locala Baia Mare, fiind sambata si stiam ca nu raspunde nimeni la primarie. La Politia Locala au spus ca nu prea au ce sa faca, dar totusi au trimis 2 agenti care sa constate. M-am intalnit personal cu ei. Pana sa vina agentii de la Politia Locala am sunat la deranjamente Electrica, acolo mi-au spus ca nu sunt cabluri de curent, eu am insistat sa le spun ca sigur sunt de curent si pana la urma mi-au inregistrat reclamatia.
A trecut o saptamana si nu s-a intamplat nimic, cablurile au ramas la fel de jos. Sambata 08 februarie 2019 caburile cele mai groase erau la aproximativ 2 m inaltime pe trotuar. A cazut consola de pe acoperis la fostul Club Minaur astfel cablurile au coborat destul de jos.
Ieri , Duminica 17 februarie 2019 am observat ca au cazut alte cabluri de curent mai jos decat cele cazute initial, la clubul Minaur intra vreo 5 seturi de cabluri de pe stalpul situat pe strada Valea Rosie.
Tot ieri am sunat inca o data la Deranjamente Electrica si mi-au spus ca au deja o reclamatie si ca au trimis-o la inginerul sef. T
Și tot ieri, duminica, am facut o reclamatie pe site-ul primariei Baia Mare si am primit azi numar de inregistrare. Al doilea cablu este la 1 m inaltime pe trotuar acum. Acum cand scriu acest mail cablurile sunt la fel de jos. Fiind asa de jos oricand pot fi agatate de o masina de la Drusal/Vital cum se vede in poze. Atasez si niste poze concludente sa vezi exact despre ce este vorba” ne-a scris cititorul nostru.

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: Un bărbat a votat deși și-a pierdut cetățenia română. Acum are dosar penal

Vasile Dale

BAIA MARE: DRIFT-URI SPECTACULOASE, CAUCIUCURI INCINSE, ACCIDENTE SPECTACULOASE (FOTO/VIDEO ACCIDENTE LIVE)

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Revendicările dascălilor își pot găsi rezolvarea”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.