Maramuresul IstoricRecomandate

FOC LA MOISEI / ACTUALIZARE: Incendiu la o anexă gospodărească. Focul a pornit de la un bec amplasat necorespuzător – FOTO

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în localitatea Moisei.

Focul a izbucnit la o anexă gospodărească, distrugând 50 mp din clădire şi mai multe utilaje agricole care erau depozitate acolo de proprietar.

Pentru stingerea focului au intervenit echipajele de pompieri din Borşa.

Actualizare – ISU Maramureş

​”Garda de Intervenție Borșa a intervenit în această dimineață, în Moisei, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Militarii au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor. Focul a distrus circa 50 de metri pătrați din anexa gospodărească din lemn, unde erau depozitate diverse unelte și piese auto. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un bec amplasat necorespuzător (pe materiale combustibile).

​Pompierii sigheteni au lichidat, aseară, un incendiu izbucnit la un coș de fum de pe strada Avram Iancu din municipiul Sighetu Marmației. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului”, declară reprezentanţii ISU Maramureş.

 

 

Te-ar putea interesa si

Secția 6 Sarasău – 1.000 de pachete de țigări de contrabandă confiscate de polițiști la Rona de Jos

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: PUȘI ÎN PERICOL DE MOARTE – Sute de copii din Poienile de Sub Munte ținuți zi de zi în mijlocul șoselei pentru a li se lua temperatura (ACTUALIZARE)

Redactie

ACŢIUNE SALVAMONT: Cioban găsit decedat în zona localității Petrova (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.