BREAKING NEWSNationalRecomandate

IMPACT PE DN19: Doi maramureșeni și-au distrus mașinile între Moftin și Carei (galerie foto)

Accident ca-n filme pe DN 19, între Moftin și Carei. Una dintre mașini s-a răsturnat pe carosabil, alta a ajuns în șanț. Unul dintre șoferi, ambii maramureșeni, nu a reușit să finalizeze manevra pentru depășire.

Șoferul Volkswagenului a precizat pentru PresaSM că șoferul autoturismului Audi a intrat în depășire, dar nu a putut să o finalizeze pentru că din sensul opus a venit o mașină care circula regulamentar. Audiul a lovit parapetul din dreapta pe o lungime de 25 de metri, după care a acroșat Volkswagenul, care a ajuns în șanț, iar Audiul s-a răsturnat pe drum.

“Cel cu Audi a vrut să mă depășească, nu a reușit să mă depășească, a intrat în parapet, m-a acroșat și apoi s-a răsturnat, iar eu am ajuns în șanț. Bine că nimeni nu a fost rănit,” a spus șoferul.



Ambele mașini sunt înmatriculate în Maramureș.

Șoferii sătmăreni au dat dovadă de solidaritate și mai mulți participanți la trafic s-au oprit pentru a vedea dacă șoferii au nevoie de ajutor.

Sursa: text și foto – PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

CRIMINAL ÎN SERIE: Trei fete ucise, tăiate şi arse în butoaie de un mecanic auto

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: AVARIE – 300 gospodării din Țara Lăpușului dar și orașul Cavnic sunt fără energie electrică – ACTUALIZARE

Vasile Dale

SCANDAL LA SIGHET: Doi bărbați şi-au cărat pumni în mijlocul drumului. Traficul rutier a fost blocat din cauza lor – VIDEO

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult