Recomandate

ŞANTAJ CU POZE COMPROMIŢĂTOARE: Bărbatul din Şomcuta Mare a fost prins în flagrant şi reţinut pentru 24 de ore

Nu ezitaţi să sesizaţi poliţia de fiecare dată când vă simţiţi hărţuit, ameninţat sau şantajat! Un tânăr de 31 de ani a fost prins în flagrant de poliţiştii de investigaţii criminale Baia Mare, în timp ce primea 150 de lei de la o femeie pe care o şantaja. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore

Vineri, 22 februarie, în urma unei sesizări primite de la o femeie de 36 de ani, referitoare la comiterea infracţiunii de şantaj, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Baia Mare au organizat un flagrant.

Astfel, a fost identificat şi prins un tânăr de 31 ani, din oraşul Şomcuta Mare, în timp ce primea de la persoana vătămată suma de 150 de lei. Banii au fost solicitaţi de acesta pentru a nu publica pe reţelele de socializare fotografii în care femeia apărea în ipostaze intime.



În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Petrecere spartă de polițiști și jandarmi la intrare în Cătălina. Baia Mare intră în carantină? (ACTUALIZARE)

Redactie

ATENȚIE MARE: DOI FALȘI ANGAJAȚI AI COMPANIEI DE GAZ AU FURAT 6.500 LEI DE LA UN BĂIMĂREAN

Vasile Dale

Barmanul ”Don Professor” din Baia Mare printre cei 4 români care au comis ”jafurile secolului” în Londra: Frank Lampard sau Tamara Ecclestone printre păgubiți

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult