Recomandate

ŞANTAJ CU POZE COMPROMIŢĂTOARE: Bărbatul din Şomcuta Mare a fost prins în flagrant şi reţinut pentru 24 de ore

Nu ezitaţi să sesizaţi poliţia de fiecare dată când vă simţiţi hărţuit, ameninţat sau şantajat! Un tânăr de 31 de ani a fost prins în flagrant de poliţiştii de investigaţii criminale Baia Mare, în timp ce primea 150 de lei de la o femeie pe care o şantaja. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore

Vineri, 22 februarie, în urma unei sesizări primite de la o femeie de 36 de ani, referitoare la comiterea infracţiunii de şantaj, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Baia Mare au organizat un flagrant.

Astfel, a fost identificat şi prins un tânăr de 31 ani, din oraşul Şomcuta Mare, în timp ce primea de la persoana vătămată suma de 150 de lei. Banii au fost solicitaţi de acesta pentru a nu publica pe reţelele de socializare fotografii în care femeia apărea în ipostaze intime.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACCIDENT PE DN 1C, PE DURA: O maşină s-a răsturnat şi s-a izbit de un stâlp. Doi copilaşi scoşi de ambulanţieri

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Șoferul ar fi intrat intenționat în fața trenului Satu Mare – Baia Mare. Și-ar fi pierdut banii la păcănele

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Intervenţie de amploare la un scandal izbucnit pe str. Păltinişului din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.