BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

STOP VIOLENŢEI: Poliţiştii au emis încă două ordine de protecţie provizorii: în Baia Mare şi Satulung

Nu toleraţi violenţa! Când sunteţi victime sau potenţiale victime, sesizaţi 112! Poliţiştii au intervenit ieri la două cazuri de violenţă în familie şi în ambele cazuri, pentru protejarea victimelor, au emis ordine de protecţie provizorii.

O femeie din Baia Mare, în vârstă de 55 de ani, i-a sesizat ieri pe poliţişti că a fost agresată de către soţul său. Victima deţinea şi un certificat medico legal conform căruia avea nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale, ca urmare a leziunilor suferite în urma agresiunii. Mai mult, aceasta a fost ameninţată de către soţ cu moartea. În urma evaluării situaţiei şi pentru eliminarea unor riscuri iminente, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu. Astfel, bărbatului îi este interzis să se mai apropie de victimă. Totodată a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

La un alt caz de violenţă în familie au intervenit şi poliţiştii din Satulung. Un bărbat în vârstă de 59 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, se manifesta agresiv faţă de soţia sa în vârstă de 53 de ani. Pentru protejare victimei poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu iar agresorul a fost transportat la spital. Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Te-ar putea interesa si

PREMIERA ACTUALIZARE: Descinderi la clanul Cofenilor din Borşa. S-au gasit arme, bani si alte bunuri. Posibil implicat un politist de frontiera

Vasile Dale

NU A MAI VĂZUT ȘOSEAUA: Un tânăr din Cavnic a spulberat cu mașina parapetul metalic de pe marginea șoselei. El și o femeie au ajuns la spital

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN AJUN DE CRĂCIUN: Un bebeluș de o lună a fost găsit mort într-o colibă din zona Pirită (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult