Important

1 MARTIE: Poliţiştii şi jandarmii maramureşeni urează tuturor o primăvară minunată alături de cei dragi!

Mai multe autoturisme conduse azi de doamne sau domnişoare pe DN 1C, pe raza localităţii Lăpuşel, sau pe bulevardul Unirii din Baia Mare au fost oprite de poliţiştii rutieri. Pentru că a fost o acţiune cu tematică specifică semnificaţiei zilei de 1 Martie, în loc de „Bună ziua, vă rugăm să prezentaţi actele la control” poliţiştii le-au oferit celor oprite câte un mărţişor, simbol al primăverii, şi le-au transmis urări de sănătate, bucurii şi o primăvară frumoasă, fără incidente în trafic.

Astfel de acţiuni au devenit o tradiţie pentru poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş şi ai Biroului Rutier Baia Mare. Interesaţi de siguranţa participantelor la traficul rutier, poliţiştii nu au omis să le transmită şi câteva sfaturi care le pot feri de neplăceri atunci când conduc. Ca şi în anii trecuţi, şoferiţele au fost surprinse în mod plăcut, le-au zâmbit şi le-au mulţumit poliţiştilor pentru gestul făcut.

Şi încă o dată s-a confirmat că în prezenţa poliţiştilor rutieri circulaţia s-a desfăşurat exemplar. Primăvara să dăinuiască în sufletele voastre şi să vă bucuraţi de viaţă, familie şi prieteni!

Primăvară însorită împreună cu un gând bun alături de jandarmii maramureşeni

Azi, 01 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş a avut loc o adunare festivă în cadrul căreia femeile care au ales să îmbrace uniforma bleu-jandarm, au fost felicitate de colegi şi au primit din partea acestora mărţişoare.


De asemenea, sosirea primăverii a oferit jandarmilor maramureşeni, prilejul de a dărui un mărţişor însoţit de un gând bun, doamnelor şi domnişoarelor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul instituţiilor colaboratoare precum şi celor cărora jandarmii le-au ieşit azi în cale, pe străzile municipiului Baia Mare. Prin acest gest jandarmii doresc să-şi exprime, la început de primăvara, respectul şi preţuirea pentru cele care ne sunt aproape, mame, soţii, fiice, surori, prietene şi colege.


Alături de tradiţionalul mărţişor ca simbol al primăverii, militarii jandarmi transmit cele mai sincere urări de sănătate, succes şi împliniri.
Vă dorim să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări.

Te-ar putea interesa si

STAGIU: Viitori jandarmi în practică la Jandarmeria Maramureş

Redactie

CATA REALITATE!!! SCRISOARE DESCHISA CATRE Ministrul al Sănătății: „avem nevoie de un sistem educațional reformat din temelii!”

Vasile Dale

DRIVE-THRU: Centru de vaccinare în weekend la Value Centre

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.