Revenim cu informații noi referitoare la cazul prezentat de noi în urmă cu două zile când un autoturism Skoda înmatriculat în Cehia, era ”abandonat” pe trotuarul de vis-a-vis de Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș. Avem răspunsurile oficiale furnizate atât de Poliția Maramureș, cât și de Poliția Locală Baia Mare.

IPJ Maramureș:

”Pentru corecta informare a opiniei publice cu privire la aspectele semnalate pe site-ul www.vasiledale.ro privind modul nelegal de oprire a unui autoturism pe str. 22 Decembrie din Baia Mare, în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, vă comunicăm următoarele:

Din verificările efectuate până în acest moment rezultă că autoturismul, înmatriculat în Cehia, îndeplinește condițiile legale pentru a circula pe drumurile publice, fiind asigurat pentru răspundere civilă auto, asigurarea fiind valabilă pe perioada 09.08.2018-08.07.2019.

Pentru nerespectarea regulilor privind oprirea voluntară a autovehiculului, în zona de acțiune a indicatorului ,,Oprirea interzisă”, în baza prevederilor Art. 145, lit. a din Regulamentul de aplicare a O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, conducătorului auto i-a fost aplicată o sancțiune contravenţională” se precizează în comunicatul primit.

Poliția Locală Baia Mare

În evidențele noastre autoturismul la din fotografii figurează în baza de date a Poliției Locale Baia Mare având 40 de sancțiuni contravenționale. 38 dintre acestea au fost aplicate în cursul anului 2018 iar 2 în acest an. Sancțiunile au fost aplicate fie pentru parcare pe locuri pentru persoanele cu handicap, fie pe locuri special amenajate dar fără a avea tichet de parcare, fie ”parcare” direct pe trotuar.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIVITATE: Un smecheraș de la ”2 și-un sfert„ își parchează mașina direct pe trotuar lângă IPJ Maramureș (galerie foto)

loading...
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.