Tara Chioarului

PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA: Controale în Şomcuta Mare privind paza obiectivelor

Pentru limitarea sau reducerea ameninţărilor şi vulnerabilităţilor care pot pune în pericol viaţa, integritatea corporală sau libertatea persoanelor fizice ori a agenţilor economici, ori care pot aduce prejudicii valorilor deţinute de aceştia, societăţile comerciale, în baza Legii nr. 333/2003, au obligaţia să asigure paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor pe care le deţin.

Astfel, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii contra patrimoniului, pe parcursul acestei săptămâni, poliţiştii din Şomcuta Mare împreună cu specialiştii Serviciului de Ordine Publică, au efectuat verificări şi controale la 20 de societăţi comerciale. Verificările efectuate s-au soldat cu aplicarea a 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 43.600 de lei.

Poliţiştii vor efectua şi în perioada următoare controale pe linia sistemelor de alarmare împotriva efracţiei şi pe linia pazei obiectivelor şi în alte zone din judeţ.



Te-ar putea interesa si

FOTO: Incendiu la o gospodărie din Mireşu Mare. O persoană intoxicată cu fum a fost transportată la spital

Redactie

GALERIE FOTO: Acoperişul unei şure din Mesteacăn s-a făcut scrum din cauza unui scurtcircuit

Redactie

CERCETAT ÎN STARE DE AREST PREVENTIV: Un tânăr de 21 de ani din Mireşu Mare are la activ mai multe furturi sin locuinţe şi maşini

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult