Important

Bogdan Bumbuk – PGA Electric primul antreprenor din Maramureș în Finala “EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2018”

Antreprenorul Bogdan Bumbuk, fondatorul companiei PGA Electric, a intrat în finala prestigioasei competiții “EY Entrepreneur of The Year – Romania 2018” a cărei ceremonie de premiere a avut loc joi, 21 februarie.


În cadrul ceremoniei la care au participat importanti reprezentanți ai comunității de business din România, omul de afaceri Bogdan Bumbuk a concurat pentru marele titlu EY Entrepreneur Of The Year 2018, alături de alți 43 de lideri de business.
Organizată și în România din 2014, competiția EY Entrepreneur of The Year își desemnează juriul pe baza unor criterii riguroase de selecție. Membrii juriului au premiat și la această ediție antreprenorii care au demonstrat în anul 2018 viziune și direcție strategică pentru creșterea afacerii, capacitate de inovație, integritate personală și un impact pozitiv asupra comunității.
Cei 43 de antreprenori selectați în finala pentru premiul Antreprenorul Anului in Romania reprezintă companii cu o cifră de afaceri cumulată de 620 de milioane de euro și un total de peste 10.000 de angajați.
Notabil este faptul că antreprenorul băimărean a fost primul finalist din Maramureș care a fost selectat de juriu în această prestigioasă competiție care premiază în peste 60 de țări performanța antreprenorială și managerială.
Antreprenorul Bogdan Bumbuk a fondat în Baia Mare compania PGA Electric care este una dintre companiile de top din sectorul electro-energetic din România, cu activități integrate în sfera producției de cabluri electrice, producției de echipamente pentru distribuția energiei electrice, producției de sisteme metalice pentru managementul cablurilor electrice, precum și a importului și distribuției de materiale electrice, corpuri și surse de iluminat.
EY Entrepreneur of The Year se organizează în 145 de oraşe din 60 de ţări de 30 de ani şi premiază antreprenorii pentru viziunea şi direcţia strategică cu care îşi cresc afacerile, pentru puterea de a inova, integritatea personală şi, nu în ultimul rând, pentru impactul pozitiv asupra comunităţii.

Te-ar putea interesa si

”BUN DE MARAMUREȘ” DE SFÂNTĂ MĂRIE

Vasile Dale

JANDARMERIA MARAMUREȘ: 13 viitori jandarmi în stagiu de practică

Vasile Dale

MĂSURI: Şi poliţiştii de frontieră efectuează controale în vederea desfăşurării în condiţii optime a UNTOLD

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult