BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Casa de vacanţă a primarului Cherecheş, călcată de hoţi! (ACTUALIZARE)

Incidentul s-a petrecut joia trecută, când în cartierul băimărean Blidari persoane necunoscute au tăiat alimentarea cu energie electrică a cabanei edilului băimărean.

Ei au încercat astfel să oprească funcţionarea camerelor de supraveghere. Apoi au încercat să spargă uşa, pentru a pătrunde în interior. Informaţiile au fost confirmate de biroul de presă al IPJ Maramureş.

De asemenea, poliţiştii băimăreni au deschis dosar penal sub aspectul infracţiunii de tentativă la furt şi fac cercetări pentru identificarea autorilor spargerii.

Actualizare

”Eu pot să bănuiesc foarte multe lucruri de la chestiuni legate de hoți. Ceea ce m-a frapat pe mine e faptul că cineva simulează o acțiune ca aceasta, îmi sparg ușa, îmi decupază tocul ușii, a adunat toate așchiile pe care le-au lăsat. Nu mi-a dispărut nimic. Mi-a decuplat camera video de la alarmă. Închid ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Eu sunt obișnuit cu așa ceva. Am reclamat incidentul, cei de la poliție au venit pentru cercetări”, a declarat Cherecheș, la Antena 3.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Judecătoria admite executarea silită a primarului Vasile Moldovan pentru recuperarea cheltuielilor de judecată efectuate de consilieri în procesul privind dizolvarea Consiliului Local

Redactie

Pianină performantă, la Şcoala Populară de Arte “Liviu Borlan” Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Accident rutier la Buciumi – Ar fi ațipit la volan și a ajuns într-o grădină (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.