Incidentul s-a petrecut joia trecută, când în cartierul băimărean Blidari persoane necunoscute au tăiat alimentarea cu energie electrică a cabanei edilului băimărean.

Ei au încercat astfel să oprească funcţionarea camerelor de supraveghere. Apoi au încercat să spargă uşa, pentru a pătrunde în interior. Informaţiile au fost confirmate de biroul de presă al IPJ Maramureş.

De asemenea, poliţiştii băimăreni au deschis dosar penal sub aspectul infracţiunii de tentativă la furt şi fac cercetări pentru identificarea autorilor spargerii.

Actualizare

”Eu pot să bănuiesc foarte multe lucruri de la chestiuni legate de hoți. Ceea ce m-a frapat pe mine e faptul că cineva simulează o acțiune ca aceasta, îmi sparg ușa, îmi decupază tocul ușii, a adunat toate așchiile pe care le-au lăsat. Nu mi-a dispărut nimic. Mi-a decuplat camera video de la alarmă. Închid ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Eu sunt obișnuit cu așa ceva. Am reclamat incidentul, cei de la poliție au venit pentru cercetări”, a declarat Cherecheș, la Antena 3.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.