Recomandate

ULTIMA ORĂ: A fost identificat un suspect în cazul crimelor de pe Gării

Un bărbat este principalul suspect în cazul crimelor de strada Gării din Baia Mare.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de omor calificat, prevăzută si pedepsită de art. 188 alin.1 și art. 189 alin. 1, lit. f, Cod Penal, într-un imobil situat pe strada Gării din Baia Mare, aceasta dobândind calitatea de suspect în cauză, în cursul acestei zile.

De asemenea, persoana și-a manifestat acordul pentru internarea la Spitalul municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, sens în care a fost condus de către polițiști spre unitatea medicală menționată.

Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având drept scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CITEŞTE ŞI:

 

CRIMA DE PE GĂRII: Patima alcoolului l-a dus pe proprietarul apartamentului într-un anturaj dubios. Mama victimei a făcut descoperirea

 

 

 

 

Te-ar putea interesa si

A DOUA NUNTĂ LA ONCEŞTI: Mirele și alţi cinci nuntaşi, sancţionaţi cu 21.000 lei

Redactie

Judecătorii Tribunalului Maramureş l-a trimis în arestul poliţiei pe fiul fostului primar din Cavnic (actualizare)

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: Un individ de etnie rromă filmat cum fură o bicicletă din cartierul Vasile Alecsandri

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.